- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Most őszintén. Miért kellett az egész 65-ös hsz-t kitörölni?
Kajak unalmas már ez az önbíráskodás, azért mert megjegyeztem, hogy valami vicces, de jó ha nem tetszik húzd le.
De a többivel mi bajod volt? Szerintem tök jó volt a hasonlat[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz gordonfreemN #59 üzenetére
ezek a leggyakrabban hasznalt szigeteloanyagok: szilvia, gyurma, rizs, plasztik spray, vazelin, armaflex kulonbozo valtozatai es vastagsaga termeszetesen...
-196 fokos folyekomy nitrogen es a 2v-on ketyego cpu 2-3-400w hot termelo homerseklet kulonbseg lecsapodasat kell kikuszobolnod az osszes alkatreszen orakon at, nem csak korulmenyesen hangzik, az is... es minnel tobb potba kell ontened, jo homersekleten tartani a oket a tesztek vegeig annal nehezebb, kb egy polip lenne a legjobb tuningeres pontosan amit mondasz nem minden alkatresz van csak nitros tuningra hasznalva, es nem a gyarto adja oket, szoval ha el akarod adni ki venne vazelines gtx 690et gar nelkul?
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
subaruwrc
félisten
te meg a papagájkodásba
gordonfreemN
nem, csak kiváncsi vagyok a te verziódra.
egyébként, bár TiN-nél nem szempont hogy ne csak egyszer használatos legyen a cumó, azért bizonyos helyzetekben nem árt ha egy teszt után nem egy nagy adag gempa az egész lap, szóval én speciel papír alapon szoktam szigetelni, és mondjuk -190°C-hoz nem két galacsin kell hogy 10 percnél tovább használható maradjon.ja de várjál
FOS[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz subaruwrc #53 üzenetére
És leszigeteled.
Tényleg ennyire nehéz?
Achill3uS: értem mit mondasz, körülményes lenne.
...de, most őszintén: az egész hűtési módszer nem körülményes?
Amúgy valaki kipróbálta már, vagy csak találgatózunk, hogy tuti szar?mod: ha csak az alkatrészek tetejéről eltávolítottad, akkor szerintem már nagy baj nem lehet, hiszen az a felület az, ami a hőleadás lényegi oldalát képezi. Azt meg tudjuk, hogy ettől azért lényegesen nagyobb részben lehet sikeresen eltávolítani.
Meg egy smd ellenállásnak mit számít a léghűtés?
Szerintem itt inkább a finnyáskodás az, ami vezet, hiszen nehezebben eladhatóvá válik esetleg későbbiekben az alkatrész, nincs többé gyári állapot, meg ilyesmik...
FOS[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz gordonfreemN #51 üzenetére
ha nem csak ln2 alatt akarod hasznalni a lapot leggel a melegedo alkatreszek kondik fetek mellett problemat okozhat amit nem tudtal tokeletesen eltavolitani foleg h mindenhova be kell folyatni h hatasos legyen, szoval egyszerhasznalatos lapot csinalsz belole... sokkal inkabb papir v gyurma az alaplapra kozvetlenul hasznalhato szigeteloanyag a celravezeto, de tisztabb nyakfeluleteken en anno hasznaltam spray-t is pl vga hatoldal, de a letakaritas szinten nem konnyu... szoval a hardverek tulelese es az eredmenyes teszteles erdekeben altalaban tobb ido megy el preparacioval mint magaval a tesztelessel...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
subaruwrc
félisten
válasz gordonfreemN #51 üzenetére
tehát ?
mod:
tehát megvan a sub 1000ft-os ragasztó szilikon pasztád és a gtx 690 es vga-d amit most bontottál ki.
és aztán ?[ Szerkesztve ]
-
riedgras
tag
Szép eredmény. 3 év múlva majd veszek egyet 40-ért
Ez olyan hegymászós dolog. Fel lehetne menni helikopterrel is, de hát mégis csak ott van a hegy
-
subaruwrc
félisten
most készül
nem gyenge az, ne fikázzunk már zsigerből
valóban lehetne 22k+ is ha rendesen meghajtotta volna a procit mellé, de önmagában az teljesítmény, hogy a gtx 690 et így túlhajtotta, nagy valószínűséggel ebben a percben csak ő képes rá ezen a bolygón, azért az valami ... -
nagyúr
válasz subaruwrc #23 üzenetére
Igen, gyenge a kari.
Viccet félretéve a link kimaradt. Bár az oldalon csak a 17. helytől látom az eredményeket.
AMD-nek nincs 2 gpu-s kártyája még?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
lujó55
addikt
Szép eredmény!
Ráadásul egy diszkrét VGAval -
subaruwrc
félisten
-
-
waithEard
őstag
válasz fondorlatos #20 üzenetére
Aztán elrágcsálták a sörszilánkokat?
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
fondorlatos
aktív tag
Vajon sikeres tuning után a sört is folyékony nitrogénbe hűthették ?
-
aram01
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #15 üzenetére
fárasztó a tuning,nem nekem való
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
zazahoho
őstag
Crysis tuti akadás mentesen fut rajta ,pár év és beruházok egy 690-es kártyába én is.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
aram01
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #13 üzenetére
jónak jó,de lehetne jobb is
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó ez, jó ez.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
[CS]Blade2
addikt
A 1,5kW, meg 1,5GHz-es GPU és az 7,3Ghz-es vram oké volt, a meglepődés ott ért, hogy a CPU-t hagyták a gyári coolerrel alacsony órajelen szaladgálni. Máskor a ramokat meg a chipset-et is belocsolják, nehogy valahol pozitív hőmérsékleti értéket dobjon ki a mérő.
-
F34R
nagyúr
fasza
-
ledgeri
nagyúr
Üt a prefixumos tápméret, jobban, mintha csak 1500 lenne
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Angel1981
veterán
Szép munka, grat!
-
nagyúr
válasz ViiiiktorOC #6 üzenetére
Igen ám, de az már nem sli, hanem crossfire x.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Erdei88
veterán
A proci miért csak 4,5Ghz-n ment?
-
nagyúr
Nem az a csúnya, hogy 1,5 kw-os táppal meg 16 giga rammal érték el azt az eredményt, hanem hogy sli "kategóriában" "csak" a 22. helyre lett elég.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Gdi
senior tag
Ennyit én is kapok (még többet is), igaz 3DM2001-ben a GTS250-emmel
Troll OFF''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
ViiiiktorOC
senior tag
Brutális! Nincs más szó rá!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
FRENK1988
veterán
Nemrossz nemrossz de azért mégis csak 22. hely
[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
dangerzone
addikt
21000 pont az nem semmi. Én már az 5000-re is büszke voltam anno...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest