Új hozzászólás Aktív témák

• demagóg

aktív tag

válasz zsiga667 #15 üzenetére

Igazad van, majdnem eltértem a tárgytól. :B Eredetileg így indult: (#3) " ...40%-kal alacsonyabb fogyasztás. Elsősorban az író/olvasó fej intelligensebb mozgatásával."
    LOL :DDD "
    , amit úgy értettem (félre), hogy számodra hihetetlen. Számomra nem. IntelliSeek Valahogy bejött a képbe a motor fordulatszám, amely az átviteli sebességre kifejtett hatása miatt pánikot keltett, erre jeleztem, hogy WD az adatlap szerint ezt tagadja. Én erről beszéltem. De ettől még nem beszéltünk el egymás mellett, csak mást hangsúlyoztunk. ;) Értem amit mondasz, csak ezeknél a motoroknál, kapcsolóüzemű meghajtással és ilyen belső geometriai felépítéssel (turbulencia radikális csökkentése) már nem lehet annyit visszanyerni mint amennyit régen elveszítettek. A fejmozgatás terén viszont voltak tartalékok (a WD-nél). Nem mai dolog ez a GP sorozat, csak valamit kellett mondani, elővették mint újdonságot. Tapasztalat, hogy ezek is pusztulnak ugyanúgy mint a natív 7200-esek. Ha van még kérdés ne hezitálj, arra is válaszolok valami okosat. :B

Új hozzászólás Aktív témák