- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
danikollar #37 üzenetére
mindegyiknek megvan a maga előnye-hátránya. a választás meg szabad akaraton múlik.
-
Reggie0
félisten
válasz
danikollar #37 üzenetére
Mondjuk monitornal szerintem nem ennyire egyertelmu. A passzivnal ha kozelebb hajolsz, akkor hamarabb kezd el szetesni a kep, mint egy aktiv zarasnal. Ez TV-nel nem problema.
-
Jack@l
veterán
válasz
danikollar #29 üzenetére
Eltúnik az pikk pakk pár éven belül
-
BiP
nagyúr
válasz
danikollar #27 üzenetére
A függőleges felbontás felezését még el is tudom fogadni, ezt tudtam, amikor megvettem.
Viszont nekem úgy tűnik, mintha jobban lerontaná a tévé 3D-ben a felbontást.
Erre esetleg tud valaki valami tesztet, hogy mekkor a _valós_ felbontása az LG tévéknek (LW széria vagy esetleg újabbakkal összevetve) ?
Tévéknél szokott ilyen probléma lenni, hogy csak ~800sor a valós felbontás, stb. Ezért gondolom, hogy 3D-ben ez a teljesítmény tovább romlik. -
Jack@l
veterán
válasz
danikollar #27 üzenetére
Pont erre lenne jó a 4k-s tv, azon már évezhető lehet a fullhd-s 3D.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nano LED háttérvilágítási technológiával látták el az 55 és a 65 hüvelykes tévéket, melyekről már azt is lehet tudni, hogy mennyibe fognak kerülni.
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Linux haladóknak
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest