Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Ne mindig csak a saját szemszögedet nézd. Nézd a másik oldalt is. Pl. én vagyok Gipsz "kóder" Jakab, jelenlegi szabályozás keretében kiadom a munkámat.Te meg eldöntöd, hogy kell vagy sem. Ha nem tudod felvállalni a munkámban rejtőző rizikót, veszel valamit és megoldod úgy.
Ha kijön ez a szabályozás, azt fogom gondolni, hogy nem elég, hogy kiadtam ingyen a munkámat, nem elég, hogy ezen emberek sokat kaszálnak, még én áldozzak a 0 bevételemből (keresztfinanszírozás ugye), hogy ő még többet kaszálhasson? Francokat, nem adom ki többet, amit csináltam.
Ezek után neked nem lesz választási lehetőséged, hogy opensource-t vagy pénzest használj, mert nem lesz opensource. A pénzes költsége meg majd megy az égbe.
Amikor szoftver garanciáról beszélünk, nem két érdekcsoport: a szabályozó tahóság meg a fogyasztó focizik, hanem három, a harmadik a fejlesztő. Az ő álláspontjuk ismerete és megfontolása nélkül döntést hozni életveszélyes.
Most tekintsünk el attól, hogyha te teszt rendszer nélkül üzemeltetsz és teszteletlen cuccot raksz fel egy sokszáz useres szerverre, az kaszkadőrség, akár pénzes akár nem a rendszer, amit használsz.
-
LGLuke
őstag
Nem, csak akkor ha fizetsz a supportért. Egy ingyenes szoftver fejlesztője nem fogja a szabadidejét a hülyeségeiddel tölteni! Ha azt mondod neki, hogy havi 20k HUF-ot fizetsz, vagy egyszeri fizetéssel kiváltod a következő x évre, akkor igen. Egyéb esetben mehetsz a pics@ba. Neked nem kötelező azt használni, vehetsz fizetős szoftvert, ahol kötelező a support.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus Dual RTX 2080 Ti 8GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu U727 laptop (12,5FHD/I3-G7/16GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- L390 Yoga 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-8565U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll új akku gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest