Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forintban, telekomtól vásárolva. Hogy miért így, és miért nem direkt tőlük, annak az az oka, hogy sok KKV forintban akar fizetni.
Gargouille: jogos egyébként valahol, ha használod az új, extra szolgáltatásokat. Amiről most én beszélek, ott vállalalti alapverziós licencek vannak, de nagyjából azóta,hogy itthonról elérhető a szolgáltatás. Értem én, hogy a hozzáadott érték megnőtt, stb., csak nem érdekel. Adott cég ugyanazt használja belőle, mint tette 7 évvel ezelőtt: a levelezést. Annyi kibúvó volt, hogy szerződés módosítással lent lehetett még tartani az árat 1 évig. Hogy utána mi lesz, az majd kiderül. Sokkal jobb lett volna, az elejétől fogva emel rajta évente 10 százalékot. Nem anyagilag, pszichológiailag. Az is lehetne megoldás, hogy az új szolgáltatások úgy csomagba kerülnek, mert például nálunk tesznek a teams-re, még a onedrive-ra is. Két dolog fontos: az ár, és a stabil levelezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest