Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ReJim

őstag

válasz sghc_toma #62 üzenetére

jaja. haxor lesz belőle, aki azért haxor mert nagyon teccik neki a kde. és nem tud még egy prog nyelvet se. se python, se c, se php, se java. se sql ismeretek...
    no meg addig egyetértek a dologgal, hogy teszem azt XY feltöri a rendszerem, hálózatom mert szarul van beállítva. NA DE: Ha be van állítva egy jelszó (WPA) akkor minek kell azt órákig töröget, krekkelni? arra az ember nem mondhatja, hogy "szarul van beállítva". egy "átlagember", meg egy "bővebb tudású átlag" ember ne tudjon belépni. és kész. most hekker biztosra egy otthoni hálózatot? én is paranoiás vagyok, de nem fogok hetekig szenvedni a konfigolással, teszteléssel...

egy banknak, egy hivatali szervnek, egy irodának vagy valami nyilvántartónak már tényleg hekker biztosnak kell lennie. de otthoni hálózatnak? mit visz el tőlem? meg hogyan? meglesi bankszámlámat? mint mondtam paranoiás vagyok, nincs rajt sok pénz. álltalában 10ezer alatt. vagy megnézi a levelezésemet? körülnézne a gépemen? ha valakinek megéri szenvedni órákig a hálózattal, meg gubbasztani a folyosón (4dik emelet lent már elvileg nem fogható a wifi), akkor hajrá tegye. de semmi haszna nem lesz belőle... szóval nem értem az ilyenek miért csinálják? csak mert vagánynak tartja? vagy nem tud mást csinálni? mert megértem, ha egy munkanélküli géniusz tör fel fontos helyeket, és a munkáért csinálja... de a gonosz célú, értelmetlen támadásokat nem értem...
    még mondjuk egy szcientológia egyház ellen indult támadást is megértek, mert van egy indoka, van miért csinálnia. de egy home_usert csesztetni? miért?

no mind1. sosem fogom megérteni a világot, sok ilyen böszmeség van... az IT világtól elvonatkoztatva is. sajnos bootool a világ... :(

• ReJim

őstag

válasz juliabrilke #59 üzenetére

persze, hagyjuk.

amúgy kipróbálom én is ezt a distro-t. letesztelni a hálót. no meg mert slax-ra épül. (amúgy meg ha kezelő felület, akkor inkább blackbox, fluxbox. jobban használható mint az ilyen kde szutykok...)

egy igazi hekkernek meg nem kell netről letölteni live linuxot. mert inkább összerag egyet. sztem.
    mert ez a BT dolog nekem kicsit szkriptkiddi beütésű... :F

• ReJim

őstag

válasz sh1n0b1 #44 üzenetére

"egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem?"
    vagy vérpistinek :D ;)

Új hozzászólás Aktív témák