- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videószerkesztés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
CSak pislogok milyen összegeket írtok! Most oké, amikor 2 fotós megy, egyértelmű emelkedik a gázsi, meg ha egy komplett stáb megy, és majdnem filmforgatás van, akkor még érthető is több száz ezer Ft... persze mindenhol más árak mennek, de nekem a tapasztalatom még mindig az, hogy minél olcsóbban akarják megúszni a fotózásokat az emberek. Ausztriában is ahol dolgoztam. Szóval ez a szarrágóság mindenhol igaz. De főleg azt tapasztaltam, hogy ott a haver van egy jó gépe... Meg majd telefonnal... Jó az...
Árultam egy frankó kis kamerát. Magyarok vették meg kint, és amikor kifizette, kérdezem, hogy mire fogja használni, családi videók, ilyenek? Nem. Nemsokára lesz az esküvőjük, és inkább kifizetnek egy ilyen kis kamerára ennyit, ami megmarad és az övüké lesz, minthogy egy videósnak... Mondom de hát ahhoz nem csak egy ilyen eszköz kell ám, hanem aki tudja is majd mit kell vele csinálni. Áááá, már bevállalta az egyik fiatal gyerek.
Már csak kíváncsiságból rákérdeztem a fotósra... Nem lesz. Minek? Mindenki fotózik, így is rengeteg kép lesz, minek fizessünk azért hogy még több legyen...
Kint dolgozó Magyarok, akik ráadásul jó lóvét keresnek, a csávó valami mérnök kint, és mégis hazamennek összeházasodni. Nem, nem azért mert ott a sok barát, hanem mert ott olcsbb sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Avagy mit tegyünk, ha egy ismerős megkér minket az esküvőjének fotózására.
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest