- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Én azt nem értem, hogy az emberek ami megy a TV-be, meg a Facebookon feltétel nékül benyelik. Arra veszik a fáradtságot, és az idejüket, hogy pánikoljanak, és károgjanak, de hogy a google-ba beírjanak 2 szót, arra már nem képesek. Aki egy kicsit is utánanézne ennek a vírusnak, meg az egész szituációnak, az láthatná azonnal majdnem a teljes képet a dologról. Bátyám most is lent van a Letenyei határon, tegnap is onnan adtak élőt az M1-nek. Operatőr. De ő is... atya isten. Maszk, meg minden. Modom neki te állat! Akkor kell neked is maszk, ha te krákogsz! Ez a szar ami a szád előtt van, azt hiszed megvéd?
Ugyanis kizárólag a komolyabb, műtéteknél használt maszk képes erre, és az is 95%-os. Az sem atombiztos.
Egy vírusnál, akármilyen is, elég ha hozzányúlsz egy korláthoz, ahol 1 napja pont tüsszentett egy fertőzött, azt csók. Szóval mondtam neki is, nyugodtan beöltözhet sugáruhába is.
Nekem olaszok a rokonaim, kérdeztemn mi van, visszakérdeztek mi lenne? Dolgoznak...
Pedig nincsenek messze onnan. Persze, emberek haltak meg, komolyan kell venni, de ez kb olyan, mint amikor csúnyán elvágod a kezed, és ha nem csinálod a feszkót, akkor gyorsan bekötös, próbálod a vérzést csillapítani, és mérlegeled, hogy mentőt hívsz, vagy inkább gyorsabb ha kocsiba be egy sofőrrel, és úgy mentek. Nem pánikolva. Vagy az amikor sikítva, összevérezve a fél lakást, rohangálsz össze-vissza, azt elájulsz...
De mondok jobbat! Tegnap este telefonáltak ismerősök pont egy érintett területről, ott telelnek. Köhögnek, de szerintük a hideg italtól van, mert annyira meleg van, és jeges italtól fáj a torkuk...A lényeg, hogy ellenőrzik őket, és dupla lázcsillapítót vettek be az ellenőrzés előtt 1 órával, hogy még véletlenül se jelezzen valami műszer. Azért ez baszott nagy felelőtlenség. Szerintem... Mondtam nekik, és ha esetleg valóban elkapták, és behozzák ide, és a szeretteiket is megfertőzik, és elterjed miattuk, akkor? Ők ott nem maradnak, stb...
Szóval ezt itt a nagy baj, ami az emberek fejében van, nem a vírus!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Elektromos cigaretta 🔞
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest