- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
A TT-nél valamit elrontottak idén? Eddig minden hűtöjük 16dB-es volt, ezek meg rendre fölöttük teljesítenek.
A Thermaltake SpinQ VT meg elbírjon 180W hővel? Remélem közben a ruhát is kicentrifugázza és megszárítja. Viccet félretéve szerintem kicsi ez akkora hőteljesítményhez.A notihűtő meg, khmm, teljesen felesleges és hangos is. Ráadásul kinyírhatja szvsz a notiban lévő gyári coolert
-
zsolt1129
addikt
válasz Pixelmaster #25 üzenetére
Nem rossz kis cucc az biztos .
twollah: Én is csodálkoztam egy pöttyet .
[ Szerkesztve ]
-
Pixelmaster
tag
az a dual fly nagyon komoly... lezsibadok...
-=The digital artist of the darkside=-
-
Silentfrog
veterán
Thermaltake SpinQ VT nagyon állat!
Kikészitenek ezek a decibelek.Tudja valaki mekkora egy átlag 3.5 vinyo decibel kibocsájtása.Mert és azért cseréltem le notivinyora mert hangos.
Gondolom 28db az több mint amit hangoskodig egy 3.5ös vinyo. Vagy nem? -
cizoe
őstag
"Sarkvidéki fagy heteken belül" - ugye? Top lekérés lesz ez is...
-
twollah
nagyúr
28 dBA!!!
Na neeeee...
-
Varoz
addikt
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
Ezen a Sparkle-n én is döltem, mondom mit szívtak ezek én is kérek.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
őstag
ez a Thermaltake SpinQ VT valami eszméletlenül szép
biztos az ára is "szép"VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
Malachi
addikt
Ezen a címen jót röhögtem.
Ajánlom az Espumisan-t.
-
KicsiUbul
őstag
Azt hiszem marad az AC a procimon
Értem én...
-
TomLion
tag
"A 28 dBA-es zajszintet produkáló Evercool FIT":
olyan kicsi, hogy nem is értem, miképpen képes ilyen hangos lenniÉrtelme semmi
[ Szerkesztve ]
''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''
-
.mf
veterán
Hova tűnt a 16dB-A?
Legoptimálisabb szó helytelen, hiszen az optimális már magában a (helyzetben elérhető) legjobbat jelenti. Ugyanígy legideálisabb sincs, bár ez már ritkábban fordul elő.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
mephi666
nagyúr
az nekem is tetszik... aránylag kis fordulatszámon, csendesen hűt ezerrel hőcsővel és lamellával is meg van pakolva... meg mellé világít, mint a karácsonyfa... mi kell még?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Konflikt
addikt
Thermaltake SpinQ VT egy allat.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
xT4ken
tag
Cim alapjan arra kovetkeztettem, hogy a bab mellekhatasanak karos kovetkezmenyeirol lesz szo PCre nezve
-
old gray
addikt
Ismét láthattunk egy divatbemutatót.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
őstag
Nekem a notebook hűtő sántít picit.
Lehet hogy nem is akarom, hogy a szellőzőn keresztül szívja ki nekem a levegőt, amikor a ventillátor mondjuk éppen áll. Talán meg is forgatná azt a gyári ventit, és hát az az álmoskönyv szerint nincs pozitív hatással semmire.
Ha meg nem forgatja meg a ventit, akkor semmi értelme, mert alacsony a légszállítás.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Thermaltake SpinQ VT-t odaraknam egy 1.35-1.4V-on hajtott core i7 hez
...
-
Elijah Baley
tag
Az "intelligens dupla szárnyú" elég beteg egy ötlet - biztos lesz belőle fekete piros ledes fatality gémer-edisön' is
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
Mr.Csizmás
titán
-
(Darkwood)
őstag
válasz Mr.Csizmás #2 üzenetére
Privát.
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Mr.Csizmás
titán
ááá végre Sparkle hír!
még mindig van abból a zsáknyi fűből a jelek szerint...motorral állítható dőlésszögű ventilátor...eszem-f**om megáll
[ Módosította: bolondember ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
orbano
félisten
talán még az első az, ami valóban értelmesnek tűnik, a többi már tényleg brutálisan mondvacsinálát baromság szvsz
A vér nem válik VAZZE!™