- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Várj , itt valami félreértés van . Én a Dual Core -ra gondolok nem a Core2-re !! Az volt az Intel első 2 magos procija és az tényleg gagyi volt , melegedett és nem is dolgoztak össze a magok rendesen utána jött a Core2 széria azok tényleg jók voltak nekem is E6400-esem volt akkoriban .
-
bbchris
senior tag
válasz
TomBoy1986 #68 üzenetére
És ugye nem kell memóriákat cserélni DDR3-ra ami újabb kiadás . Ez felesleges pénzkidobás mert a DDR3 egyenlőre gyorsulást nem hoz .
Most jött el az a pillanat nekem is hogy a jó öreg Q6600 után nem az intel fronton folytatom a fejelsztést hanem AMD fronton . A tesztek meggyőzőek , a Core i7 ahogy látom főleg játékok terén nem igazán gyorsabb mint az AMD , itt ugye azonos kategóriát értem . Végre kezd felzárkózni az AMD mint a régi szép időkben .
sm0ke De ne az X2-őt nézd , az már korát múlta akkoriban tényleg jobb volt a Core2 . De ne feledd hogy az X2 az a Dual Core ellen jött ki azt pedig beláthatod hogy egy jó baklövése volt az Intelnek .
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest