Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
válasz
TomBoy1986 #68 üzenetére
És ugye nem kell memóriákat cserélni DDR3-ra ami újabb kiadás . Ez felesleges pénzkidobás mert a DDR3 egyenlőre gyorsulást nem hoz .
Most jött el az a pillanat nekem is hogy a jó öreg Q6600 után nem az intel fronton folytatom a fejelsztést hanem AMD fronton . A tesztek meggyőzőek , a Core i7 ahogy látom főleg játékok terén nem igazán gyorsabb mint az AMD , itt ugye azonos kategóriát értem . Végre kezd felzárkózni az AMD mint a régi szép időkben .
sm0ke De ne az X2-őt nézd , az már korát múlta akkoriban tényleg jobb volt a Core2 . De ne feledd hogy az X2 az a Dual Core ellen jött ki azt pedig beláthatod hogy egy jó baklövése volt az Intelnek .
-
dokar
addikt
válasz
TomBoy1986 #68 üzenetére
sztem ez volt a kegyelemdöfés
btw phenom2 for president
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest