- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapok
aktív tag
Tetszenek ezek az "offisz" procik!
Vagy a G850-es Pentium, vagy egy 2100-as Sandy lesz a következő procim jövőre..., gondolva a háromévente esedékes kötelező elavulási cserére![ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
banhammer
veterán
Jól kipakolták szegény Szandit.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
BiP
nagyúr
(#23) Zso2 + (#27) dízelracer: Régen a Core2-es Pentiumok (E5x00, E6x00-ak) elég jó teljesítményt adtak, nem voltak vészesen lemaradva a rendes Core2-es társaiktól.
De ez a mostani nagyon durva. Nem gondoltam volna, hogy ennyire butítva is jobb a régi Core2-eseknél. (igaz, többnyire olyan feature-öket iktattak ki, ami a nyers teljesítményt nem veti vissza annyira).
Egyre inkább itt lenne az ideje SB-re váltani s775-ről. -
Flash86
tag
-
Flash86
tag
Kövezzetek meg, de én tök jól megvagyok Quick Sync Video, InTRU 3D, Wireless Display illetve Clear Video HD nélkül is
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
Chaser
legenda
válasz Komplikato #34 üzenetére
Sokra megy vele
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Mr.Csizmás
titán
válasz dízelracer #27 üzenetére
ironikusan mondtam, a sok feature kiszedegetésével csak az i3 közeli nettó számítási teljesítmény marad
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Chaser
legenda
G620-at viszont jó áron kapnék, ahogy nézem enyémnél jóval erősebb x2-t is szépen elcsipáz..lehet elcsábulok, nem sokat kéne rádobni
-
]Phobos[
senior tag
válasz Mr.Csizmás #16 üzenetére
A pics@ba. Én S478-as 3 GHz-sel toltam UT3-mat meg AVP3-mat. Ha előbb szólsz. Hozom is a kötelet, csak van lámpaoszlop valahol ...
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Chaser
legenda
Biztos FHD 3D renderelt passziánszra gondolt Teljesen jó cucc ez, szívesen megnézném egy e8400-gyel összevetve. Fogyasztása itt is látszik hogy kitűnő, ereje is van, mindennapi használatra tökéletes, még koca játékosoknak is bőven jó mondjuk HD6670-ig. Nekem x2 235e van 2700mhz, ez a pentium jóval erősebb nála és kevesebbet is eszik..és hát z enyém se csak passziánszra jó cry2-t HD-ban ddr3-as 5570-nel középbeállításon szépen viszi, sehol semmi tuning..én azt már hanyagolom.
szerk: valszeg le is cserélem intelre a kis amd cuccomat, most akartam bele x4-et venni, de az már az enyémhez képest is zabál, ehhez képest meg ZABÁL ha a 7-en nem jön meg lemondom és majd átállok erre ha jóárasodik' egy kicsit..igaz még kapni se lehet
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
Közel sem
4GHz E8400 vs. G620 vs. i3 2100
Játéktesztekben a G620 rendre veri az alap órajelen ketyegő C2D E8400 -at. De a 4GHz-en túlhajtott állapottól sincs túlzottan lemaradva. Ebből kiindulva feltételezem, hogy a 400MHz-el gyorsabb G860 nagyjából egy ~4.0GHz-re húzott E8400/E8500 szintjén fog teljesíteni. Egy 4GHz-es C2D E8xxx procin még a legfrissebb játékok is élvezhető sebességgel futnak szóval semmi baj nem lesz a G860 teljesítményével. Csupán az árazáson áll vagy bukik a dolog. Ha itthon 20k felett kerül a boltok polcaira valószínűleg nem túl sokat fognak eladni belőle mert +6k-ért már ott az i3-2100 ami azért egy jóval fejlettebb proci. Ősszel minden kiderül.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Mr.Csizmás #20 üzenetére
NE hülyéskedj, mióta van 386-os és a rá való Win3.1 és Office 6.0 kombó, és 100%-osan elég irodai munkára, azóta minden hardverelem gémer
-
Zso2
őstag
válasz Mr.Csizmás #20 üzenetére
nehezen hiszem mikor itt a Ph-teszt szerint a Brazos kemény 17 fps-t csinált pl . Starcraft 1024x768-ban. Az játéknak nem nevezhető. A Supreme commanderban,meg elég sok egységet kell számolni pluszban..
Ja közben rájöttem,hogy a 2-re gondoltam... mondjuk teljes látványon az 1 is kemény főleg multiban...[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Depression
veterán
Csak a címet olvastam, és azt hittem, hogy amikor rákattintok, bacsis blogbejegyzésében kötök ki.
Nem gondoltam volna, hogy ez a márkanév még létezik.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Chaser
legenda
Felőlem nevezzék
djculture: Mi a típusa? core i óta nem láttam 1 magos intelt
szerk: eldiablo: Azt tegyük már hozzá, hogy ez a kis pentium valszeg erősebb mint a hírtes-hírhedt E8400, ami még most is használtan 17-20k-ért megy. Fogyasztása is kisebb. Egy jó árazás kéne neki és kész. Amit lehet meg is kap ha az amd csoda cuccai beérkeznek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Akkor vagy a Celeron vagy a Pentium márkanévnek nincs helye a piacon. Ennél hova lehet tovább butítani egy processzort? Persze, lehet, de akkor meg annyira gyenge lesz, hogy semmi értelme megvenni.
Zso2, ha jól emlékszem az i3-ból nem hiányzik ennyi minden.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
nehogy azt mondd, hogy egy Core2-vel is csak officozni lehet
-
addikt
Legalább a HT-et benne hagyhatták volna.
A HT technológia ha jól emlékszem az asztali gépeknél a Pentium IV-es procikban jelent meg először. -
Zso2
őstag
Olyan 21k lesz kiindulva ebből:
Pentium G850 2.90GHz 1155 BOX Ár: 20.188Ft (16.150Ft) Garancia 3 év.
Pentium G840 2.80GHz 1155 box Ár: 19.413 Ft (15.530 Ft) Garancia 3 év.
(mondjuk múlt héten még olcsóbbak voltak 1,5-2k-val ezek is)
#4) MongolZ : viszont a régi Pentiumokat megeszi ... úgyhogy semmi rosszat nem csináltak a Pentium névvel , most a Core a menő név a Pentium maradt a mostani "Celeron kategória"[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zoleee19
csendes tag
Megérné ha mocskosul olcsó lenne, de nem lesz az. A Celeron név jobban illene hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
MongolZ
addikt
Kár, hogy a régi jó Pentium nevet ilyenek kiadására használják... Szerintem ez a márkanév lassan eléri a nosztaliga korát, amikor megint jól csengene és akár lehetne csúcsprocesszor is. Mint pl. nVidiánál a Ti jelzés (csak szerintem ott cseszték el, hogy nem a csúcsterméknél használták).
-
Rez_Grof
őstag
Waste management. Gondolom ez a maradek a kihozatali aranybol.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Mr.Csizmás
titán
se AVX, se HT....goto office?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- League of Legends
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- INGYEN FoxPost! Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!