Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz DeFranco #38 üzenetére

Az odáig rendben van, hogy tapipad, de vajon abszolút vagy relatív elmozdulást fog érzékelni?
    Laptopon is akkor problémás, ha kicsi az érzékenység, akkor aztán lehet húzogatni ide-oda újra és újra mire mondjuk körbefordul a karakter. De ha meg túl nagy az érzékenység, akkor meg a finom célzásokhoz nem elég precíz a tapipad. Telefonon is ez a gond a kapacitív érzékelővel, hogy a benga nagy hüvelykujjam ujjlenyomatából csak megsaccolni tudja, hova is akarok bökni pontosan. Ha precíz akarok lenni, akkor nem is használhatok teljes ujjlenyomatot, épp csak ujjheggyel lehet bökdösni. :U
    Az meg megint nem működik játékban élesben, hogy rátaperolok és az ujjamat forgatom (mint mikor ujjlenyomatot vesznek az embertől - biztos mindenki látott már ilyet).

Bár aztán na... csak a szkeptikus szól belőlem.

(#40) morgyi
    Én pont lesz@rom, hogy az autoaim-os casual hurkák még csalással együtt is kikapnak multiban. Sztem ennél komolyabb érvek szólhatnak az egér+bill ellen (én sem értem az okát), mint hogy megosztaná a multis játékosokat.
    Lehet, hogy megosztaná, de kb a teljes PC játékos társadalmat át lehetne terelni konzolra.
    (Oké, vannak vérpistikék, akik rögtön az grafikára köpködnének, de ezt egy idő után kinövi az ember és már csak a játék fog számítani.)
    Melyik a jobb? :)

Új hozzászólás Aktív témák