Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #31 üzenetére
Nem a procira kenné, hanem a tetejére!
-
Dhampir
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
Csak az nem tetszett, hogy 150$-t kell pluszba fizetni, hogy ne full fekete legyen, hanem mondjuk -ahogy a képen is látszik- narancssárga... 200$-ért pedig már saját színt is lehet választani.
Micsoda?
790 Ft és a probléma megoldottnak tekinthető.
-
hommeros
őstag
Kevés az a 860M.
-
ChavalieR
csendes tag
Hát, elég ronda az összes Alienware termékkel egyetemben
De hát kinek mi tetszik.
Nekem egy Clevo W230SS-em van ugyan ilyen paraméterekkel i7;860m;8GB;500GB csak még egy 64GB-os SSD is belefért. - 300ezer forintból megúsztam külföldről. Erre...egy olyan 450et tippelek amilyen túlárazottak az Alienware "laposok".
Továbbá szerintem fölösleges volt 13 colra ekkora felbontást választani. az egy dolog hogy nagyítóval böngészheted az asztalod, de a GTX 860m sincs olyan erős hogy ekkora felbontásban normálisan tudj játszani. Tapasztalatból mondom hogy a kártyá ugyan nagyjából mindent elvisz High-on akár FHD felbontásban is, de ha növeled azt akkor drasztikus FPS droppjaid lesznek.Ha nem akarsz félmillió forintot kiadni erre akkor bátran ajánlom a Clevo márkát, akár a W230SS-t is ami nekem van.
-
Lambach
tag
válasz
TESCO-Zsömle #22 üzenetére
Attól, hogy valami vastag, még nem kell egy szögletes sz@rnak lennie. Attól még lehet szép. Az nem megy a teljesítmény rovására.
Itt egy példa. Sőt, ő vékony.
[link] -
TESCO-Zsömle
titán
De az se egy seggre esés. Ha az ember laptoppal akar játszani, meg kell hoznia a kompromisszumot, hogy az biza vastag és nehéz lesz, az áráról nem is beszélve. Ennyi. Hiába van odaírva, hogy GTX 765M, az annyit sem ér, mint egy sima 760-as, és ezzel is számolni kell, meg azzal, hogy itt nincs számottevő tuning, mert a hűtés és a tápellátás is limitált.
Szóval ha az ember nem akarja konkrétan laptopként használni, amit szintén igen erőteljesen korlátoz az ilyen masinák akkuideje, akkor egy SFF-el sokkal jobban jár az ember.
-
Kékes525
félisten
Nekem nem tetszik a kinézete. Azonban ízlések és pofonok...
-
erdoke
titán
Nem derült ki, melyik a "legkisebb" játék, amire kihegyezték ezt a notit.
-
Lambach
tag
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
Ott van a 14 hüvelykes razer blade pro ami szerintem sokkal szebb és az is egy gamer konstrukció. Szóval nem kötelező egy gamer laptopnak rondának lennie. Ez egyébként nem rossz.
-
Garada
őstag
Jól néz ki meg kell hagyni.
-
Lambach
tag
Ezeknek a gépeknek miért kell rondának lennie?! :S
-
citkar
addikt
Ha tennének bele egy 4700MQ CPU-t simán elsődleges opciója lehet a játék, én ilyet is vettem volna, mert sokat kell cipelnem, annyi, hogy otthon van hozzá egy 24 colos monitor és külön bill+egér.
De cipelni és az otthonodtól távol játszani nagyon is jó lehet.
Aztán, hogy pakolnak-e bele, majd kiderül...időnként változtatják a kérhető hardware-k kínálatát, a 17 colosokba pl (ha jól emlékszem) az év első felében bekerültek AMD VGA-k is. -
Gomez86
őstag
válasz
KillHates #10 üzenetére
Szerintem ezzel a géppel amúgy is csak opció játszani. Akkor meg a legkisebb felbontással kell rendelni, meg egy kis SSD-vel, hogy legalább ne legyen annyira drága, és mondjuk egy Diablo elgurul rajta amíg az ember hazautazik a rendes gépéhez amin rendesen tud játszani...
-
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Nem hiszem, hogy egy 4700QM hűtése problémát tudna okozni féltégla vastag 13"-on? Mikor i7-esek vannak az 1cm vékony 11"-os MacbookAIR-ekben és Zenbook-okban
Ahogy mondod, a monitor is rejtély. Szerintem inkább marketing. Mondjuk alacsonyabb felbontáson még lehet játszani; a nagy felbontás csak egy opció.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
halkow
őstag
Elég ütős az ára valószínűleg a csillagokat fogja surolni és kíváncsi leszek a hőleadásra terhelés alatti zaj mértékére is
-
Nem értem mi a frászkarikának ULV-s proci egy gamer gépbe?? Nekem a G750-ben ha nem 3D-zek, akkor jórészt passzív hűtéssel elvan a 4700HQ. Nem hiszem, hogy a készenléti időt akarnának nyerni ezzel a Dell-ék, hiszen az optikai meghajtó meg ki van spórolva dizájnból...
-
Pocok256
veterán
Ulv s proci a NVIDIA GeForce GTX 860M hez MUHAHAHA
Az mi fail párosítás ..
-
satz18
őstag
Nincs i7 QM lehetőség? Elég gáznak tűnik. Már a 660m-et se hajtotta ki egy 35W-os i5 némelyik játék alatt...
-
citkar
addikt
Ha év elején lett volna 13 colos, valószínűleg most olyat használnék.
-
Mokó
aktív tag
Nekem ennyi a véleményem:
És akarom!
-
Buci21
addikt
mint egy falat kenyér
de legalább rusnya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ígéretes belsővel jöhet a 13"-es Alienware notebook, aminek már megágyaztak a Dellnél.
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest