Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Linkin1994 #33 üzenetére
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
makkmarce #23 üzenetére
Ne a Java-t szídd, azért elég jól elvolt 2000 környéki hw-n is, a sok hülye keretrendszer nyírja ki, valamint amig egyesek nem tudnak biztonságosan programozni C-ben, (C++-ban) fingó appot, addig inkább legyen a GC helyettük "okos". Amúgy meg tessék Rust alapú rendszert fejleszteni unsafe blokkok nélkül. Ja hogy nyafognak sokan, hogy szokatlan és kényelmetlen. Hát valamit valamiért.
-
E.Kaufmann
veterán
Még a csatornaváltás is "fél óra" , tudom a DVB-nek van overhead-je és be kell várni egy kis adatot (próbálkoztam régebben DVB-T tunerrel), de akkor is LG okoskatv-n sima tv nézés is lassú
(és ő még egy normálisabb versenyző
)
Amíg én élek, állat és miniITX konfig lesz a háznál, mert az okosTV-kben nem bízok...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
És az se lenne baj, ha a mobilos Droidba is lecsorogna pár sebességnövelő fejlesztés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Google elismerte, hogy a Google TV-vel komoly problémák vannak, de próbálják orvosolni a bajokat.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest