Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A mikrofon nem távolítható el, de ha nincs rá szükség, felhajtható, és ilyenkor nyugodtan lehet táplálkozni, nem kell félni, hogy beleakad mondjuk a hurka vége."
X'D
<3 Fáni -
pászka
tag
Hát én szombaton hírtelen felindulásból vettem egy ilyen fülest játékhoz, csak azért hogy legyen mikrofonom is. Egyébként Denon fülest használtam/ok ami egy rendes hifi fejhallgató. Nos a véleményem az hogy ez egy kritikán aluli fejhallgató. A játékokban is sokat számítanak a hangok, már abból tudsz néhány eseményre következtetni hogy hallod, és szerintem a játékoknál is sokat dolgoznak azon hogy jól szóljon és meglegyenek a mélyek és magasak egy-egy esemény kapcsán. (APEX-VALORANT-FORTNITE stb...)
Nos ezt a fülest bedugtam és kb 1-2 kört bírtam ki benne. Ha felhangosítom zavarja a fülem a sok közép, semmi dinamika, se magas se mély. Ha lehalkítom vagy lejjebb veszem a hangerőt akkor meg nem hallom rendesen a háttér zajokat. Az egész olyan mintha két feleslegesen megmaradt hangszórót jól körbe burkoltak szép színes (az enyém piros volt) anyagokkal hogy most eladják. Szóval a véleményem az hogy ez egy rakat sz@r. Vissza is vittem ma és visszakértem az árát. Szerintem ne vegyen senki ilyet.
(A tesztre vásárlás után bukkantam rá) -
n0k0m_
tag
válasz
DiamondBack #98 üzenetére
Zsákbamacskának mi értelme? Fogalmad sincs mit rendelsz, 2-4 hét szállítás, nem küldheted vissza ha mégsem tetszik + gari sincs rá (mármint ha nem akarsz kínába és ilyen-olyan helyekre postázni persze).
-
DiamondBack
senior tag
Ha 7-8 ezer forint körül gondolkodnék biztosan valami kínai rettenet lenne a nyerő. De a Kraken Pro V2 nem nagyon akar indokot adni a leváltásra
-
Czmorek
aktív tag
Nekem u.a. ez van Zalman-tól.
Gyenge a hang minősége, zenét nem érdemes hallgatni rajta.
Valamint ha fel van véve a hangerő a drótján lévő potin max-ra akkor valahogy belehallatszik a mikrofonba a hangszórója, hiába veszem le windows-ban a hangerőt.
Kényelmetlen a fülemnek, órákon át nem tudom elviselni magamon. -
pengwin
addikt
Általában az a gond, hogy a játék hevében átgurigázik a kábelen a görgősszékkel, egy másiknak a mikrofonja lett kontaktos a fel-le hajtogatástól
Úgy gondolom ezek bőven beleférnek a rendeltetésszerű használatba, nincs is ezzel baj. Ha valamit használunk, akkor az el is fog használódni.
(#93) maxxenergie
Elnézést, nekem a fél éves rendszeresség elsőre azt sugallta, hogy általában ekkora időközönként mérgében vagy csak úgy heccből széttöri.
A baj az, hogy ezek tényleg nem fogják kibírni az ilyen székkel áthajtós baleseteket, és nem is éri meg megszerelni egy ekkora értékű eszközt.
Mondjuk ha ez ilyen gyakori probléma, akkor szétnéznék a vezeték nélküli vagy cserélhető kábeles fejhallgatók között, mert az hosszabb távon meg tudná oldani a problémát. Sőt, lehet olcsóbban is.(#94) tixem
Xiberia...
Exem-faxom megáll, milyen pofátlanok a kínaiak! -
tixem
addikt
Én még dobnék hozzá picit és akkor inkább ez
Augusztusban vettem egyet belőle, anyagminőség és hangzás gond nélkül el lehetne érte kérni a dupláját is. Ráadásul nem az a hivalkodó géjmer dizájn, igaz ez is világít, de kikapcsolható. Ez nekem elég gagyinak tűnik így képről. Az a ránézek és kettétörik kategória.
-
maxxenergie
senior tag
Így van nekem is ugyanez volt, szék kereke kábel OFF lehet túloztam fél évvel de a lényeg mivel hosszú távra nem tervezünk nekik így nekik lett kitalálva.
Mindenki más baj nincs.. én is vigyáztam a cuccaimra, mondjuk akkor ennyi "gagyi" még nem volt ... 25 éve meg választék sem
-
n0k0m_
tag
válasz
Fitzgerald #91 üzenetére
Persze, egyiktől se kell többet várni, mint ami, de szvsz még itt lehet a legjobban "mellényúlni", mert itt tényleg elég nagy különbség tud lenni 2 fejhallgató között (szinte használhatatlantól az árához képest egész jó-ig).
Van itthon a Sharkoon H10-ből (a Cloud 2 mellett) és az évek során kimustrált sok olcsó fejhallgató közül toronymagasan ez volt a legjobb. Nyílván én se próbáltam végig mindent, nem is fogok tesztet írni róla, de ha belegondolok, hogy hány fejhallgatót kellett kidobnom előtte és mennyit mérgelődtem rajtuk, akkor azt mondom, hogy baromira nem mindegy, hogy mit vesz az ember 10 ezer alatt (se).
Egyébként 370 értékelésből 4,5 csillag, de van róla kiveséző cikk is egy pár:
https://www.morele.net/sluchawki-sharkoon-shark-zone-h10-4044951015863-735927/Néhány ehhez hasonló (olcsó), felkapottabb fejhallgatóról egy összefoglaló cikk szerintem sokaknak segítségére lenne. A totálisan noname, aliexpressről kukázott fejhallgatók meg említést se érdemelnek, 2 darabot nem tudnak ugyan olyanra legyártani.
Még elszomorítóbb az az, hogy 20-30 fölött is van amire azt írják, hogy 0 a hangereje stb.
-
Fitzgerald
veterán
"Ha a teszt író próbált már egy tucat másik 10 ezer Ft alatti fejhallgatót, akkor ezeket össze lehetne vetni és lenne valódi konklúzió belőle."
Ebben a kamu "gamer" kategóriában annyira elhanyagolhatóak a különbségek a filléres szegmensben, hogy nem biztos, hogy ennek sok értelme lenne. Általánosságban jellemző az, hogy jót nem kapsz ennyiért csak szart, a sok szar közül persze ki lehet szanálni azokat, amelyek a legkevésbé szarnál szarabbak.
-
Vesa
veterán
válasz
maxxenergie #88 üzenetére
+1
pengwin
Nálam évente kell cserélni a gyerekét. Általában az a gond, hogy a játék hevében átgurigázik a kábelen a görgősszékkel, egy másiknak a mikrofonja lett kontaktos a fel-le hajtogatástól. Pedig nem egy "elkényeztetett kölyökmacska" a srác. Csak sokat játszik, és gyerekből van.. -
pengwin
addikt
válasz
maxxenergie #88 üzenetére
Ne haragudj, de ha félévente kell cserélni egy gyerek ilyen jellegű cuccait, akkor ott baj van.
Én is kaptam fejhallgatót tinédzserkoromban, meg zenelejátszót, de egyiket sem kellett félévente cserélni, és egyiket se én tettem tönkre. -
maxxenergie
senior tag
Gyereknek tökéletes (10-15éves korosztály) Skypolni haverokkal, ütni vágni úgyis félévente kell cserélni náluk tapasztalatból tudom
-
n0k0m_
tag
Jók lennének az ilyen tesztek, de 1 fejhallgató kipróbálása nekem nem mondd semmit. Az azért mindegyiktől elvárható, hogy működjön. Ha a teszt író próbált már egy tucat másik 10 ezer Ft alatti fejhallgatót, akkor ezeket össze lehetne vetni és lenne valódi konklúzió belőle. (Ez így most olyan, mint az ezüstvilla után rácsodálkozni, hogy a gyorséttermi műanyag villával is lehet enni, de engem az érdekelne, hogy közűlük melyik az erősebb, melyikkel könnyebb a húst felszúrni stb..) Pár éve például sokan szerették a Sharkoon H10 (~5 ezer Ft) fejhallgatóját, sok teszt/vélemény alapján körvonalazható a tudása (kevésbé zsákbamacska), az már egy jó összehasonlítási alap lenne.
Nyilván sokan vannak, akik új PC mellé nem akarnak rögtön 100 ezres tételben vásárolni perifériákat, így is egér+billentyűzet+fejhallgatóra alsó hangon is elmegy 20-30 ezer, így nem gondolom, hogy hülyeség az, ha valaki komolyan veszi a 10 ezer alatti kategóriát és szeretné a tuti vételt megtalálni. "OLCSÓ, MŰKÜDIK, MI KELL MÉG?" nem hiszem, hogy közel áll ahhoz, amit egy idetévedő, fejhallgatót kereső embert érdekel.
Mondjuk azt értékelem, hogy ha már magában lett tesztelve a füles, akkor pár lényeges dolog meg lett említve, azokból amiket ilyenkor illik:
- Maximum hangerő szintje
- Basszus erőssége
- Kihallhatók e egy tömörített (youtube) és ugyan azon zene tömörítetlen változata közötti különbségek
- Különböző zenei stílusokat hogy viszi
- Recsegések, ropogások, zúgások, torzítások előfordulnak e
... -
Vigilante
őstag
Hogy jönnének ide az etnikumok!?
Jó majd visszatérünk erre majd pár év múlva, mert most 1 évesen nincs semmi baja. Egyébként azt még elárulom, hogy azért műbőr, hogy 8-10 óra használat után se rohadjon rá az ember fejére. Jobban is szellőzik a bőrnél.
De biztos csak spóroltak a Sennheisernél.
Egyébként elhiszed, hogy game közben nem arra figyelek, hogy most ez műbőr vagy nem!? Hanem arra, hogy milyen tisztán kivehető vele a térben minden hang, hiába stereo, nem pedig 7.1!? Lehet nem dísznek kérnek el érte most is 67-80.000-et a boltokban.
Meg úgy egyébként is eSport FPS-ekben (CS:GO), tuti csak reklám miatt használják, nem pedig azért, mert az egyik legjobb választás FPS gaming-re!?
UI: Ha annyira csuda, hibátlan fülest akar az ember, akkor vegyen több-száz ezerért zenehallgatásra. Vagy egy Sennheiser Orpheus HE 1-et 15 millió forintért...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Vigilante #83 üzenetére
Nem akartam hozzászólni de senki nem írta hogy drága.
Részemről egy akciósan 50 rugós Sennheiser fejhallgatóhoz nehezen társítok műbőrt. Volt már párhoz szerencsém, de egyiket sem éreztem igazán minőségi anyagnak.
A fizetések és az árak kapcsolata más tészta, ne keverjük ide és szerintem etnikumokat se.
-
pengwin
addikt
válasz
Vigilante #81 üzenetére
Melyik univerzumban élsz te?
Bármilyen műbőr már réges-régen ragacsosra öregszik, a burkolata elkezd leperegni, amikor az igazi bőr még legfeljebb csak kopott lenne.
A Sennheiser termékek általában túlárazottak, ezen nincs mit vitatkozni... például annyi pénzbe tényleg illett volna beleférnie valami egészségesebb/jobb anyagnak, mint a PVC.Ettől még persze bejöhet neked amit vettél, használd megelégedéssel!
-
Argos
őstag
A PH! női tagozata eszterencs személyében.
-
DonaldJames
tag
Ebbe mi a gamer?
-
Fitzgerald
veterán
Videóteszt. Aha nagyon jó, én hármat is vettem még tavaly, hogy legyen melóba is meg tartalékba is. Persze ha valami nagyon-nagyon ótvar hangkártyád van, el tudom képzelni hogy nem fog úgy szólni, mint a tesztvideókban. Nálam alaplapi kártyával is jól szól melóban, nem egy drága lapról van szó pedig.
-
Viktor77
titán
válasz
Fitzgerald #74 üzenetére
Ennyire jó az a miki? Most készülök headsetet venni, de nem szívesen cserélném a Sony agybadugós fülesem, annyira megszoktam a kényelmét. Egyszerű megoldás lenne ez a csíptetős mikrofon.
-
Fitzgerald
veterán
Az tény, de hangminőségben is hasonló ugrás feltehetőleg (majdnem olyan jól szól a Takstar mint egy ATH-M30X, a Zalman miki meg abszolút best buy ha jó hangminőség kell fillérekért). Azt meg csak zárójelben teszem hozzá, hogy akinek 3 doboz cigi árát nehezére esik kicsöngetni, annak nem biztos hogy a gamer headset vásárlása a legnagyobb problémája az életében.
-
-
Viktor77
titán
válasz
Fitzgerald #71 üzenetére
Az a Zalmanhoz képest már több mint dupla ár.
-
Fitzgerald
veterán
Aki nagyon budget gamer fejest szeretne, annak azért 7 rongya még csak van egy Takstar/Invotone HD2000-re, aminek feltehetően kategóriákkal jobb a hangja, mint ennek. Teszel rá egy 1300 forintos Zalman ZM-MIC1-et és páff, kész a gamer fejes.
-
B1T3
addikt
Tényleg ott a Superlux HD681 EVO 10 ezer környékén, és az még zenére is alkalmas, plusz időtállóbbnak is tűnik. Igaz, mikrofon nincs, azért a verzióért még egy ilyen fejhallgatónyit kell fizetni.
Persze nem tisztem más pénztárcája fölött rendelkezni, de ez a 10 ezres ár még bőven az arany középutat képviseli, és végül is ha egy jó cuccot kifog az ember, „egyszer kell megvenni”, hosszabb távon spórolhat is vele.
-
Rock88
csendes tag
Ki ez a csaj a képen fejhallgatóval?
-
Vesa
veterán
A Zalman már elég régen főleg csak Kínai OEM gyártók termékeit címkézi, legalább is a termékpalettája jelentős részét nem saját tervezésű és gyártású termékek töltik ki. Vagyis a cikkben szereplő termék és a Zalman terméke 1:1 ugyanaz, valamilyen Kínai OEM gyártótól, a megrendelő brand-jére címkézve. Vagyis nem a Zalman adja el másnak, hanem már ők is eleve tucat OEM-et vesznek.
Éppen ezért tök mindegy, melyiket veszed!A legjobb business ma az OEM-ezés, az un. "Gamer" brand-ek 80%-ka valójában nem gyárt semmit, csak címkézi a Kínai cuccokat. Aki ebbe akar fektetni, nincs más dolga mint tervezni egy logót, felmenni az alibabára, ott kiválasztani a gyártót akitől vásárolni szeretne, megrendelni x ezer darabot, és a Kínaiak már küldik is a megálmodott névvel ellátott termékeket, még a csomagoláson is a kvázi "fiktív" cég neve fog szerepelni. Láttam már ilyet a gyakorlatban, nem keveset.
-
pengwin
addikt
Sennheiser Momentum kivételes hangú cucc
Azért ez erős túlzás. Tényleg gyönyörű, és nagyon minőségi anyagokból van, de hangban vannak nála sokkal jobbak is, akár lényegesen olcsóbban is. Nagyrészt a jó dizájnt és a márkanevet fizeted meg egy Momuntum vásárlásakor.
Van itthon egy fekete Momentum Over-Ear 1, barátnőm nagyon szereti, de az előző fejhallgatómhoz (Audio-Technica ATH-M40X) nem nő fel se hangban, se kényelemben (kicsi a kagylója). -
tálusz
tag
Köszi a tesztet! Ennyi pénzért ebben a kategóriában teljesen vállalható!
-
-
czanga
őstag
Pont gondolkodtam PS4 mellé valami fejhallgató vásárlásán, ami kb csak 2 havonta egyszer lenne használva, oda pedig nem kell semmi komoly. Ez a Zalman dolog jó lehetne, de dual jack-es.
Azt, hogy használom a PS controllerrel? Sehogy, mi?
mod: Utána jártam, kell hozzá egy átalakító és csóközön.
-
kromatika
veterán
Ha tényleg jól szól,akkor nagyon jó ár.
-
vadkörte
addikt
Nem hinném, hogy véletlen lenne.
Tavaly újítottam be egyet az említett Zalman-ból, munkahelyi felhasználásra, hogy elnyomja az "informatikai zseni" kolléga állandó káromkodásait. Sokat nem vártam tőle, de óriásit csalódtam. Pozitívan.
A műbőr párna gondolom itt sem túl ergonomikus, pláne a nyári 40 fokban.
Én nem vetném sem el, sem meg az ilyen olcsó cuccokat. Ha nem tetszik nem kell megvenni. Ennyi. -
feco70
senior tag
Megveszem mert gamer
-
hemaka
nagyúr
Persze van, mindig is volt. De kerdes, hogy mikor kezd majd el szetesni mint a szar? 2-3 honap?
-
csongi
veterán
válasz
macilaci78 #21 üzenetére
+1
Szerintem erdemes a kiprobalasra.
Foleg annak fenyeben, hogy a netrol vasarolt termek indiklas nelkul vissza kuldheto.A mikrofon erdekelen hogyan teljesit. Par honap elteltevel ezek szeretnek elpusztulni, de hogy miert???..
-
^Clown
addikt
Amikor olvastam az árát, felkészültem a legrosszabbra. De itt a példa, hogy kevésből is ki lehet jozni elfogadható szintet, nem csak gagyi sz.rt.
-
Vigilante
őstag
Hát nem tudom, biztos a célnak ez is megfelel, főleg ,ha nem nagyon fülesre kiélezett game-el toljuk. (Pl: LoL, Dota vagy valami autós game.)
Tavaly Black Friday-en szerváltam egy Sennheiser G4ME Zero fülest. 80 helyett 50-ért (igen árukeresőn is 80 körül mozgott előtte is az ára mindenhol), annyiért meg már nagyon jó ár/értéket visel az a füles.Meg is neszelek vele mindent a Quake Champions-ben.
Zenehallgatásra meg ott van immár 15 éve a BOSE QC-1-es elpusztíthatatlan füleském.
-
A tacskóban most 2.900,- Ft igaz, hogy abban a betétek pirosak.
Az talán "gémeresebb" -
fanti
addikt
Nagyon köszönöm a tesztet!
Kedves PH!
Ilyen teszteket kérnék még többet, mert az országban élnek (jócskán) olyan emberek is akiknek nem jut 30-40k egy fejhallgatóra, és pont ilyen olcsó, de vállalható kategóriás az elérhető számukra!Nyilván vannak különböző rétegek, akiknek más az igénye, és egyesek jókat röhögnek pl. ezen a fejhallgatón, de azoknak elárulom, hogy van nekem egy HiFi-sta ismerősöm, akinél volt alkalmam egy 180k-s Sennheiser fejest meghallgatni csöves erősítőn át.....én tökéletesnek éreztem, az ismi meg azt mondta, hogy öt perc után le kell vennie mert elokádja magát attól a förmedvénytől.....
Úgyhogy köszönöm ismételten a tesztet!
-
snecy20
nagyúr
Mondjuk ha már zenét is akarnék hallgatni akkor ez a modell szóba sem jönne, de a gémerkedés nem egy túl komoly dolog, oda ez a 4k-s cucc is elég.
-
d@vee
őstag
Ez egy Zalman füles, teljes egészében. Még a doboza is 90%-ban ugyan az. Még anno cikket is irtam róla.
Ettől függetlenül ez egy nagyon korrekt termék, ezért az árért best buy. Még mindig ezt használom, se törés, se szivacs kopás, se nyúlás, semmi. -
arn
félisten
Persze nem a mikrofonra ertettem, hanem a hangjara. Egy blaster szinten megcsinalja a terhangzast, es erositett kimenete van fuleshez.
Tehat funkcioiban mas, azt hittem vmi trukkosebb megoldas, mint a zalman tobbmembranos megoldasa a 2000es evek elejen. Igy idoben visszatekintve mintha visszafele fejlodott volna a terhangzas az a3dhez es az eaxhoz kepest.
-
Kansas
addikt
Kevés jobb minőségű, zenére való fülesen láttam mikrofont... pláne aktív zajszűrőset. Igaz, az ezen sincs, de a komolyabb gamer headseteken igen. Némelyikhez egész komoly beállító program is jár, virtuális térhangzással... ami zenehallgatáshoz ugyan fabatkát sem ér, játékoknál viszont jól jöhet. Igaz, olyat adnak a belső hangkártyák jó részéhez is...
-
4k-ért jó választás szerintem, tudáshoz szabott a cetli. Akinek jobb kell, hajrá, van választék.
-
arn
félisten
miben jobb egy "gamer" headset, mint egy hangkartyara kotott jobb minosegu zenere valo fules?
-
Kansas
addikt
Meg mert tök ugyanolyan. Nem lepődnék meg, ha a Zalman ugyanezt adná el átbrandelve, átszínezve(vagy vice versa).
Hasonlítsd össze őket élőben, Szvsz azzal hogy ez nem fényes műanyagból van vörös betétekkel, egy fokkal kevésbé van játékbolti kinézete, de a forma úgy 99%-ban ugyanaz.
Viktor77:
-
janeszgol
félisten
válasz
macilaci78 #21 üzenetére
+1
Az ember vesz evente 1-2 ilyet, ami azert hasznalhato. Ha elromlik, ami eleg gyakori, akkor konnyu szivvel dobom ki.
Szoval kellenek az olcso (kb 7k alatti) fejesek es fulesek tesztje is. -
Cs1csó
titán
Ha valami extrém olcsó de rá van írva hogy GÉMER akkor az nem IGAZI gémer, az igazi gémer cucc lényege az elképesztően magas haszonkulccsal való értékesítés és ha szerencsénk van e mellé még társuló minőség. Na itt a minőség kérdéses de magas haszon tuti nincs ezen a terméken, magyarán nem igazi gémer. A gémer szó egyértelműen a lehúzásról szól.
-
Gibo
senior tag
èn a Sades-nél direkt választottam ezt a kialakítást (habár ök alapból egy csatlakozóra viszik az egészet, és kapsz gyárilag egy osztott toldatot) mert ezzel esetlegesen út közben is lehet filmet nézni, telefonról zenét halllgatni és - nekem - kényelmesebb mint egy agybadugós füles hosszú távon, illetve ha út közben kell dolgoznom csak áttolom a laptopba. A másiknál, amit tényleg csak a számítógépen használok ott én is a z USB-re szavaztam, de ennek is megvan az elönye
-
hmarkoka
csendes tag
Köszi a tesztet, füles vásárlás előtt ez is felkerült azért a listára
-
nyakdam
aktív tag
Köszi a tesztet!
Jó látni hogy nem csak 20e+-os cuccokat teszteltek. Nem szeretném cserélni a jelenlegi fülesem de ennyit lehet rászánnék a cserére.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
macilaci78 #23 üzenetére
Szerintem aki nem komoly gámmer, annak ez a kategória is elég. Én a hétvégén egy [link] ilyet rendeltem, csak a linkelthez képest majdnem féláron a német Amazonról. Kíváncsi leszek, hogy ~7000 Ft-ért mit kapok.
-
Taranti
senior tag
"A kábel két darab, 3,5 mm-es három érintkezős jack dugóban végződik (hang/mikrofon), és átalakító nem jár hozzá"
Engem inkább egy jack-USB átalakító érdekelne. Ilyen headsethez jobbnak tartom.
-
azka79
aktív tag
válasz
macilaci78 #23 üzenetére
Annyi Beethoven fülű profi van, ezért kérdeztem a fülzsír nem befolyásolja a végeredményt
-
macilaci78
nagyúr
Nem mindegy, milyen szájízzel játszol.
Vagy arra kérdezel rá, hogy a profik milyen magas fokon űzik a személyes higiéniát?
Fred23: első körben legyen cserélhető otthoni átlag júzer számára. Majd után megnézem, miből van. Izzadós vagyok, hamar elkoszolódik, tönkremegy a fülpárna a fejemen, sokkal gyorsabban elöregszik, mint ahogyan a fejhallgató többi része. Van pár cserélhető fülpárnás jószág magasabb árkategóriában, de azok túl dizájnosak az ízlésemnek és a pénztárcámnak.
-
elithun
őstag
válasz
macilaci78 #21 üzenetére
Hova nem.
-
macilaci78
nagyúr
Eddig sírt a szánk, hogy csak a drágának, túlárazottnak, gémernek titulált eszközöket tesztelik, amit csak kevesen engedhetnek és még kevesebben engednek meg maguknak. Erre most itt egy elérhető árú, a cikk szerint vállalható minőségű eszköz és azon megy a hsz-ek java, hogy ennyiért csak szar lehet.
Komolyan, ide mindenki csak fikázni jár? -
Fred23
nagyúr
Műbőr fülpárna?
Inkább nem veszek semmit, ha bőr fülpárnásra nem futja.
-
z123456z
őstag
Hát, ez a műbőr valami csudálatosan néz ki. Bár lehet, hogy csak nem túl fotogén.
-
atike
nagyúr
Ez miért gémer? Nem látok rajta színes ledeket...
Tényleg baráti amúgy meg az ára. Ritka.
-
Krill77
őstag
Olcsó fejhallgató? SUPERLUX - bar nem gamer..
-
Viktor77
titán
És azért vegyük ezt az ezressel olcsóbb ugyanilyen Zalman helyett, mert...
-
azka79
aktív tag
A profiktól kérdezem, a fülzsír mennyisége befolyásolja a játék élményt?
-
tipuka
addikt
én egy normális mikrofont keresek, amiért nem kell ezer forintot fizetni, hogy szegedre szállítsák.
az 500ft-os mikiket gyorsan megeszem, pedig csak bedugom a gépbe meg az asztalra leteszem.... -
shteer
titán
válasz
Steve_Brown #3 üzenetére
Ha fülhallgatót keresel akkor vigyázz nehogy fejhallgatót vegyél
-
Gibo
senior tag
èn a munkahelyemre vettem egy Sades SA708 GT-t kemény 12€-ért...Szerintem ennyiért simán jó...A céges plantonics WH350 füleseket pedig magasan lekörözi, pedig azok majdnem a 10x-ébe kerültek
....Otthonra meg van egy Ozone Rage 7HX 7.1, még anno 9000e Ft-ért vettem, és három éve hibátlanul müködik
Az ozone geyébként a textil bevonat miatt került kiválasztásra, de nagyon meg vagyok vele elégedve...
-
ribizly
veterán
Épkézláb gamer headset pár ezer forintért? Igen!
NEM! -
forgonati
őstag
válasz
Steve_Brown #3 üzenetére
Én 200 Eurt fizettem a Focal fülesemért. Szerintem 4000Ft körül túl jó minőséget még nem kapsz. Hát még alatta... Oké, használhatót biztosan kapsz, de hangminőségben hogy milyen lesz, az kétséges. Persze mindenkinek határt szab a büdzsé. De érdemes egyszer jobbat venni és jópár évre megvagy. Szerintem
-
Anaren91
senior tag
válasz
Steve_Brown #3 üzenetére
Nyilván az ember pénztárcája szab az ilyennek határt, én 120 €t fizettem a Marshall fulesemert de bármikor újra kifizetném. Következő szerintem valami sennheiser lesz.
-
Steve_Brown
senior tag
Épp most állok neki fülhallgatót keresni, mert a mostani
Sonymár nem a régi.
Elég olcsón nézelődök de szerintem a 4000 forint már kicsit túlzás. -
Kansas
addikt
Erősen hajaz a ZALMAN ZM-HPS300-re... véletlen lenne?
-
elithun
őstag
Ennyiért kíváncsi is lennék rá hogy szól. De inkább a mikrofonra, hogy használható-e.
Lehet egy backup fejhallgatónak elmenne."...nem kell félni, hogy beleakad mondjuk a hurka vége."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kétségekkel telve próbáltuk ki a visszafogott külsejű, elég olcsó Genesis Argon 200 mikrofonos fejhallgatót.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest