- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
"Én jelenleg a fanatikus LG márkahűségen túl nem látok okot arra, hogy miért volna jobb vétel adott méretben egy LG OLED..."
Én is inkább a Sony 65A1-et vettem az LG 65B7-el szemben, de akkor amikor én vettem csak 50ezer volt a két tévé között az árkülönbség. Ehhez képest az LG 65B7 most jóval olcsóbb mint a Sony, de ez 55"-os méretben méginkább így van. Szóval nem értjük hogy mit nem értesz. Szerintem a Sony egyáltalán nem annyival jobb mint amennyivel drágább. Ha most vennék OLED tévét nem lenne kérdés hogy LG-t választanám.ui.: sőt, év elején volt egy LG 65C7 akció ahol 718k-ért vesztegették a készüléket.
-
Joshi
titán
OLED-nél tényleg voltak(talán még vannak is) kezdeti gyártási nehézségek. Igazából nem amiatt mert drága az OLED tévéhez az alapanyag, hanem kezdetekben nagyon rossz volt a hibátlan termék kihozatal. Magyarul addig, amig a legyártott termékek ~60-70%-a volt használható, addig a maradék az bizony veszteség. Na ez drágította meg a gyártást. Az OLED-nek is kell jónéhány év mire ~90+% lesz a kihozatal. Az LCD gyártás ilyen szempontból évtizedes előnyben van, ezt azért ne feledjük.
-
Joshi
titán
Dehogynem, állítólag nyár végén lesz Samsung microLED 150"-ban. Ha van lóvé sz@rásig akkor nincs akadály.
-
Joshi
titán
válasz
#72042496 #13 üzenetére
A tavalyi extramagas induló árakhoz képest idén jóval alacsonyabbak az indulóárak, viszont nagy valószínűséggel nem lesz akkora árzuhanás mint tavaly. A tavalyi 65C7 ~1.5milla helyett volt ahol 720k-ért is volt, az 50%-os árcsökkenés. Kizártnak tartom hogy a 65C8 1.1milláról leesne 550k-ra úgy, hogy még most is ~500k körül van az 55C7 nem a 65C7.
Inkább a tavalyi induló árak voltak nagyon vadak, szerintem pont azért esett annyit az OLED árak mert annyiért a kutyának se kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest