Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz turikoczka #57 üzenetére
Kerdeztem, mert erdekelt a dolog es szerencsere nem csak idotak hoborgtek, hanem normalis valaszokat is kaptam.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
zeg
őstag
Sok éve egy Sony NWZ-S754-et használok.
-Ha lemerül, 1 perc alatt tud olyan gyorstöltést, amivel 1 órán át tud(akár) full hangerővel lejátszani.
-OLED kijelzője van, így bármilyen fényviszonyok közt tökéletesen látható.
-Egyetlen töltéssel még így, sok év után is kibír kb 40 óra folyamatos lejátszást kb. 80%-os hangerővel.
-Mechanikus gombjai vannak, így nem kell ránéznem ha számot váltok a bicepszpántomon keresztül
-És legfontosabb, ami miatt bármelyik hifinek mondott hordozható kütyü elbújhat(kivéve NC) mögötte:
noise cancelling
Azaz vonyít a konditeremben a tuctuc , de én szinte alig hallok valamit ebből! NC nélkül lófaxt sem ér a hifi csipogó sem a dac, ha a háttérből üvöltve ömlik a sz@r..
Megj.: Lövésem sincs milyen az amikor lefagy a lejátszó, valamit nem talál, recsegve játszik le, mivel soha nem találkoztam ilyesmivel...ez a sony csak tolja az mp3-at és nem lehet zavarba hozni.
Előtte egy Creative MuVo-m volt, ill. mégelőtte egy Diva, mindkettőt imádtam.[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Tulku
veterán
Szerintem pedig ez egy rendkívül parttalan és ostoba polémia...a PH-n szinte hetenként felbukkan és felforrósodik...nem is értem, miért?
Az hogy egy adott eszköz egyes paraméterei tetszenek-e az adott egyénnek, az más tészta, de egy tech fórumon állandóan igen-nem ügyeket feszegetni....
Valószínű annak a gyökér Marxnak volt igaza a történelem ciklikusságával kapcsolatban...persze minden másban idióta volt...
-
törölt tag
válasz #65675776 #52 üzenetére
Én csak arra akartam utalni amit Tecsu írt le szépen, teljesen szubjektív vélemény, de én a minőségi zenehallgatásban csak akkor látok értéket, amikor annak teret is tudsz adni, és nem háttérbe szorul. Ahogy jó ha van egy profi hangcucc 4k-s projektorral meg rendes forrással, de ha közben kétpercenként fb-t kell pörgetni vagy beszélgetni, akkor _szerintem_ teljesen fölösleges az egész. Persze biztos hogy más másképp látja, ezzel semmi baj sincs, nekem is van ismerősöm aki futni jár meg edzőteremben izzadja tele a drága fejesét, szóval bármi elképzelhető
-
törölt tag
válasz #56573440 #42 üzenetére
Ha nem hegesztett, hanem hevederezett, csavarozott sínpályán megy, akkor az IC is zakatol. Hegesztett sínpályánn meg egy lepusztult Bhv sem fog.
Egyébként meg lehet, hogy 1-2 csúcstelefon eléri egy alsókategóriás lejátszó (nem a filléres retkekre gondolok ezalatt) minőségét. Csak cserébe 30-40x annyiba kerül, De egy akárcsak középkategóriás lejátszó is lelépi a csúcstelefonokat is. És utcán, zajban is lehet hallani a különbséget a kettő között. Kezelhetőségben csak akkor éri utól őket egy telefon ha folyamatosan a kezedben van. A dedikált gombokat nem pótolja semmilyen sw felület.
-
fericske
addikt
+1
Én is a minőségi zenehallgatás híve vagyok. Az oka nem misztikus egyáltalán.
Ha számomra megfelelő minőségben tudok zenét hallgatni akkor mondhatom, hogy "öröm é' bódóttá" van egész nap, ha viszont számomra nem elfogadható minőségben szól a zene (pl. a munkahelyen egy "zenedoboz" üvölt egész nap, szerencsére ritkán kerülök a közelébe) az idegessé, ingerültté tesz.
Szinte mindenféle zenét hallgatok és úgy vélem minden stílus igényli a jó minőségű visszajátszást. -
tecsu
addikt
válasz Dr. Akula #46 üzenetére
Amellett, hogy társadalmunkban, illetve történelmünkben minden értékes degradálódik, a kultúra is süllyed egy szellemi vertikumban és sekélyesedik folyamatosan. Ennek egyik jele (minden más melett) a szórakozás igénytelensége és az abszolút műveletlenség általánossága.
A zenehallgatás eredetileg teljes intellektust és figyelmet kívánt. Az emberek a hangokra, zenei formákra, hangzatokra, harmóniákra részleteiben is figyeltek, ezért írhatta még W. A. Mozart a Varászfuvolát a köznépnek, amit ma csak egy zeneileg képzettebb réteg hallgat (szívesen).
Számodra furcsa lehet, de még ma is van, igaz nem többségben, aki figyelmesen hallgat zenét, rákészülve, elemezve és megkövetelve bizonyos minőséget ami zenére, környezetre vonatkozik.
Az pedig, hogy valaki megadja a módját egy eseménynek, esetleg szimbólumok pontos használatával, egyfajta rituálé és tisztelet, ami többek között növeli a koncentrációt és szellemi (görögül pneuma, vagyis spritituális értelemben) éberséget, szakrális atmoszférát teremt. A régi kor embere az egész életét ilyen rituálészerűen élte meg, pl. a munkát is; ma ez teljesen elveszett; helyette van a közöny, formális egyszerűsödés, öncélú hivalkodás, materiális élvezethajszolás "állatmód", ami a legalantasabb emberi állapot jellemzője.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Dr. Akula
félisten
Kérdés mennyire valós az a 15h. Gondolom csak tesztpadon, minimál hangerővel, rendesen használva meg 4.
-
félisten
válasz #56573440 #42 üzenetére
Azt elfogadom, hogy a legtöbbeknek nem jön ki a jobb hangminőség zajos környezetben. Nem vagyunk egyformák, másra érzékeny a fülünk, stb. No para.
Viszont vannak olyan fülesek szép számmal, amelyek pl. az alacsony impedanciájuknál fogva erős intermodulációs torzításra késztetik a telefonok erősítőjét.
Az ilyen fajta torzítást háttérzene esetén és zajos környezetben is simán hallani lehet akkor is ha nem figyelsz oda, csak sokan nem tudják e probléma okát, és csak annyit mondanak, hogy X+Y teló-füles párosnak "fárasztó" a hangja.
A legtöbb nem-gagyi pmp ezt a jelenséget megszünteti.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
törölt tag
A hotelszoba meg reptéri várót esetleg egy ic első osztályát ami nem zakatol el tudok képzelni mint valid felhasználás, jobban belegondolva ez teljesen rendben is van.
De az ilyen "zsebrevágja és még mászkálhat is a lakásban zenehallgatás közben, kimehet főzni, vagy a fészerbe barkácsolni" pont háttérzenévé degradálja a felhasználást, amire meg egy lebutított salak mp3 is sok, főzés közben rohadtul nem szempont a részletes színpadkép meg társai. Az a kocsi amiben meg van annyi és olyan hangtechnika amivel ez érvényesülhet is, abban van rendes fej is általában
Értem én egyébként, de pont az első bekezdésben lévő élethelyzetekbe kerülök ritkán, úgyhogy nem ugrott be hogy ott pl simán le lehet ülni és élvezni azt amit úgy egyébként nyújtani tud egy jobb cucc.
-
vimes
senior tag
válasz E.Kaufmann #4 üzenetére
Na látom, te se érted az iróniát
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
ALBY
senior tag
válasz #56573440 #37 üzenetére
Bőven van "értelme" út közben is zenehallgatásnak és jobb minőségnek is.
Háttérzaj van, de rendes füles kell és egyáltalán nem fog zavarni a háttér. Metróban is szépen hallgatok zenét.
A behalltszó zaj mértéke a fülesen múlik. Mekem aktív zajszőrés sem kell, pont jó egy agybadugós füles.
Csak azért mert utazom, kellenek kompromisszumok, de nem kell szar minőséget hallgatni.Másik: DAP otthoni lejátszónak szituáció.
Elég komoly zenelejátszókat is lekőröznek egy rendes DAP, amit így már nem felesleges megvenni a hifi erősítő mellé. (CD játékosban 70 percenként cserélhetsz zenét, egy jó DAP-nál akár 256GB-ként...)
Ez is már tiszta nyereség adott helyzetben, és még kicsi is. ( Fiio X3 DAC-ja a CS4398, száz rugó feletti CD játékosokban szokott előfordulni)Másik: otthon ( vagy munkahelyen) USB-s DAC-ként
(komoly külső hangkártyaként üzemeltetve) PC-ről zenélve is jól hasznosul ha már úgyis megvan.
Közel félmillkós notebookokban is 1$-os ipari hulladék hangkártyák vannak, az email értesítésre jó csak.
Mellé egy kis DAC költsége (esetleg fejhallgató erősítő) is eléggé el tud szaladni, ehelyett is ott lehet a DAP.Másik: Otthoni fejhallgatós zenehallgatás. Ez ez is sokaknál népszerű szituáció.
Eddig ez úgy nézett ki ha igényes volt az ember hogy odahúzhatta a fotelt a szoba közepére a hifiállvány elé,
bedugta a drága fülest és feltett egy CD-t. Nagy és érzéketlen fejesekhez még külön fejhallgatóerősítő is kellhetett. Hát én ritkán csinálnám
Ezzel szemben ha van egy jó mobil DAP, felveszi emberünk a jóféle fejhallgatóját, kiválasztja 256GB zenéből amit akar, zsebrevágja és még mászkálhat is a lakásban zenehallgatás közben, kimehet főzni, vagy a fészerbe barkácsolni, teraszra, vagy csak befeküdhet az ágyába.
(Ilyenekre például (végtelen pénzzel) jó választás lehet egy A&K gép is, mert azt utcára tuti nem merném kivinni )Szóval van ezekben a lejátszókban sok lehetőség és piac!
Igazából autóban is rá elhet dugni az autohifire ha van aux bemenet, nyilván sokkal jobban szólna mint a többség fejegysége.
Reptér és hotel is valós szitu lehet, de ez inkább a marketinkgesek érve szerintem hogy rásózzák a méregdrága (utcai) lejátszót arra a gazdag faszira aki amúgy életében nem ült BKV-n
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
törölt tag
válasz #06658560 #22 üzenetére
Mert olvasatomban aki erre áldoz, annak általában otthon rendes szettje van, és nem egy ilyennel ül le zenézni. Bár lehet hogy nekem nem áll össze a minőségi zenehallgatás és a mobilitás, vagy a minőségi zenehallgatás otthon egy pmp-ről. Tuti van piaca mert másképp nem gyártanák, csak menet közben semmi értelme a háttérzaj miatt, otthon meg ha már a kanapén ülök és van rendes forrásom, meg igényem erre, akkor az állványon tartok ennél jobb minőségű cuccot.
-
AGE-T
őstag
Én ezt nem is vitatom, vitattam. Arról beszélek, hogy funkcionalitás és kénylem együtt nekem ér annyit, hogy ne cipeljek még egy dobozt magammal, amit fél órán át hallgatok a metróban iszonyat zaj mellett. Melóhelyen, otthon van hang, utcára meg elvagyok a szifonnal, aminek egyáltalán nincs rossz hangja.
Mondjuk én nem is hallgatok olyan zenéket, mint te. Nem keresem a vonósokat a színpadon stb..Iphone szoftveresen nem egy ibasso, vagy Hifiman, ha érted mire gondolok. Arról nem is beszélve, hogy van Spotifyom, meg 90Gb. zeném lokálisan.
[ Szerkesztve ]
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
AGE-T
őstag
A két fioka például számomra hallgathatatlan ipari hulladék kategória. Én a "tepsimmel" vígan utazok mert kényelmes, nem törik bele a jack semmibe, nem nyom stb. Míg te a telefonod mellé még cipelsz egy cigisdobozt is.
Mobilt kényelmetlen lenne kezelni? Ezen besírtam... Fülhallgató távkapcsal mindent tudok, amire szükségem van.For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
ALBY
senior tag
+1 ! Köszi,
össze is foglaltad a legfontosabbakat a telefonos zenehallgatás tulajdonságairól.Csak kuncogok azokon akik az 5.5"-os zenélő tepsikkel a kezükben szörföznek a buszon, hiszen zsebre tenni nem bírja mert ha be is férne, ha ráül megnyekken, de a füles már tuti beletörne, és kezelni se lehet. Majd persze estére lemerül és ott marad zene és telefon nélkül.
Míg én közben Zenét hallgatok az remek olcsó kis játékosomon.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
ALBY
senior tag
Céllövöldés kis lejátszókat felejtsük el, az mindig is gagyi volt.
Telefon nagyon gyengén szólnak, de a kezelhetőség is nagyon gáz, persze a büszkeség ha már kiadtál kétszáz rongyot érte, az könnyen elnyomja a józan felismerés képességét.
Egy-egy teló van csak ami már értékelhetően szól, de aztán az is jól lemerül.
Dúl az általános igénytelenség, és dübörög a marekting.Sokféle igény van, és nincs még sajnos tökéletes lejátszó sem.
De a valódi igéyneket felmérve, rendszeben gondolkodva lehet azért jókat találni.Sajnos ennek a Hifimannak az árából kijön akár egy FiiO X3 is,
ami azért többet tud, és nem ilyen bénák a gombjai sem, nem kell előszedni zsebből egy számváltás miatt ezzel folyton veszélyeztetve a füles amúgy is sérülékeny kábelét.
Plusz, ha headset-es a füles, a gombajaival lehet a számogat is löködni, megállítani.
USB-s DAC is egyúttal, amit érdemes is kihasználni. Ezeket több gyártó is igazán kijátszhatná.Az új FiiO X1 II. is 40eFt, ott bluetoothal megspékelve (kis távirányítóval) nagyon kellemes gép sok szerepben használható.
Aki olcsót keres utcai lejátszónak, az XDuoo X2 nagyon király készülék. (50$)
Hangminőségben bőven veri a telefonokat, és nagyon jól kezelhető.
(XDuoo X3 már DSD képes is 110 dodóért, és "Rockboxolható" is)(RIP Sansa Clip a nép játékosa)
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
fattyu
veterán
Részemről azért használok a mai napig egy cowon d2+t mert:
Ami fejest használok utcára nincs az a telefon aki értelmes hangerőre küldi.Nincs az a telefon ami értelmes minőségben meghajtja.
Koszonom a telefonom így is lépten nyomon lemerül.
A telefon mérete már önmagában nehézkessé teszi az elhelyezést zsebben, nem ha még kiall belőle a kisjack. Egy kis pmpnel ez nem gond.
És mert vannak még emberek akik hiszik hogy a cél szerszámok mindig jobbak. Ezért fotozok fényképezőgéppel. Ezért hallgatok zenét rendes forrásról rendes fejhallgatóval. Ezért hallgatok ismert forrásból származó flacot mp3 át. Ezért mozizok jó tvn és projektoron.
Kb ennyi
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Samott
addikt
válasz HUNNIA1920 #27 üzenetére
Itt egyelore te kommunikalsz verpisti stilusban. Feltettem egy kerdest, nem tudom miert kell hisztizni miatta. Nekem is volt anno hasonlo dedikalt zenelejtszo eszkozom (sot megregebben oram is volt) de miota telefonra/mobiltelefonra valtott a vilag, ezek ertelme megkerdojelezodott. Az irant erdeklodtem illedelmesen, hogy aki ilyet vesz miert veszi. Masok szerencsere megadtak a valaszt, nekik koszonom.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Neked jó, másnak nem biztos. Nem értem minek szóltál akkor hozzá, csak hogy te legyél az ügyeletes vérpisti? Mindig van, aki jön lehurrogni valamit, amihez nem ért, csak azért, mert nagyon ráér.
A Z5 Compact végül is nem csoda telefon, csak egy 200eFt-os (nyitó ár) felső kategóriás telefon. Akkor ezek szerint mégsem tévedtem túl nagyot.
lezso6: soha se mond, hogy soha.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
-
válasz HUNNIA1920 #21 üzenetére
A mobilok sose fogják hozni a DAP-ok szintjét. Egyszerűen túl kevés a hely DAC-nak és körítésnek, így a DAP fog nyerni. Inkább csinálnának a DAP-ok helyett mobilhoz csapható külső DAC-ot, aztán nincs probléma minőséggel, s ugyanúgy a mobilodról tudsz zenét hallgatni.
A nagyfelbontású illetve veszteségmentes formátum pedig egy ordas nagy kamu, csak szimpla sznobkodás. Egy 320 kbps mp3 bőven jó mindenre. Csak ugye sokszor kamu mp3 (felkovertált) vagy teszkós enkóderrel készült, vagy épp más a master / forrás, ami tévesen azt hiteti el az emberrel, hogy sokkal jobb a formátum (pl FLAC), pedig egyszerűen csak jobb hanganyagot csomagoltak bele.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Samott
addikt
válasz HUNNIA1920 #13 üzenetére
A peldadban a taskaradionak nincs ertelme, azon lepett tul a haladas. Z5C-m van, az nem csoda telefon es csak deezert hallgatok rajta, szoval igen: nekem eleg az atlagos minosegu zene is. AKG K315-os fulesem van hozza, nem varok csodat.
[ Szerkesztve ]
-
Pontosan én is így látom, mindössze csak arra reagáltam, hogy "Van ezeknek barmi ertelmuk az okostelefonok koraban?", mert igen, van értelmük, csak helyén kell kezelni őket.
Jelenleg egy Xiaomi MI4S telefont és egy iBasso DX50-es lejátszót használok. Kényelem szempontjából jobb a sáomi, minőségre a DX50. Mindenki döntse el, számára melyik fontosabb. 5-10 éven belül már biztosan lesznek olyan mobilok (most is vannak, csak kevés), amik simán hozzák egy jobb DAP szintjét. Egyelőre amik vannak (pl. V10,V20), azok nem annyira a réteg kategóriát képviselik.
Hát igen, a másik dolog amit írtál, hogy nem biztos, hogy érdemes elindulni a soha véget nem érő fejlesztés útján, de meg lehet találni az arany középutat.
-
félisten
válasz #56573440 #15 üzenetére
Megfelelő fülessel igen, ki lehet használni.
Egy 15-20k-s (nem divatmárkás) fülessel hamar kijön a különbség, efelett méginkább.
Akkor is előnyös a PMP, ha a fülesed impedanciája túl kicsi, vagy túl nagy. Ilyen esetben egy olcsó fülessel is simán hallható, hogy a PMP hangja jobb, mert sokkal kevésbé érzékeny a füles tulajdonságaira, mert nem 3mm2 helyre van bezsúfolva a hangrendszer.
Persze, vannak sz*r lejátszók, amiket lazán ver egy jobb telefon.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz aprokaroka87 #17 üzenetére
Köszi! Megnézem, báreddig nem volt semmilyen alkalmazástól jobb.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
AGE-T
őstag
válasz HUNNIA1920 #13 üzenetére
Nekem volt pár DAP-om (AK, iBasso, Cowon stb). Most egy telefonnal tolom, mert igenis van értelme a funkcionalitás és kényelem combónak. Lehet utcán koncert minőséget hallgatni, csak nem kényelmes, meg sokszor nincs is rá lehetőség (komoly zaj). Minőségi zenehallgatás nálam otthon nyugodt körülmények között megoldott, utcára nem vennék ilyen kütyüt. Mobilok is megütik a mércét (Samu S7, iPhone 6-7). Ezek is játszanak le veszteségmentesen és egy jobb fej v. fülhallgató bőven elég utcára. Ha valaki sokat utazik repülőn, vonaton, ahol biztosított a több órás csönd, nyugalom, talán ok egy dap. Máshol nem igen látom értelmét.
Ráadásul a végtelenbe visz ez az egész audiophile történet, mert mindig van valami jobb, szebb, okosabb.For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz --HARDCORE-- #16 üzenetére
kirootolod a telefont felrakod pl a viper4android-ot.
Hangosabb lesz,illetve valamivel jobb hangminőséget tud kiadni a telefon.
Tapasztalatom az hogy sok esetben a driver sincs normálisan megírva a hanghoz -
--HARDCORE--
senior tag
válasz #16939776 #12 üzenetére
Hát ez így van.
Sajnos nekem is leesett a Meizu M3-asom, de már ezer éve nem gyártják, és nem is lehet kapni használtan sem.. A fura hogy nem is találni hozzá hasonlót, pláne nem ilyen olcsón. Én annó 4ezerért vettem. Mikor az akksija elszállt, azt is megoldottam. BL4-CT-t kapott. Ismét megvolt a 10+ óra lejátszás. 2-3 alkalommal elszállt a szoftvere, de saját magát is le tudta formázni, utána már nem volt vele gond. Kivéve hogy a 2GB kb semmire nem elég. Ugyanezt legyártanám 2-3db MicroSD slottal, meg cserélhető akksikkal.
Ja és a kijelző ment tönkre 2 éve. :/ Eséskor szétpattant.Rohadt melóhelybe sietés. Inkább késtem volna pár percet....
Azért az androidos telókkal nem ugyanolyan a hangzás. Ezeknél ha ráadod a mélyet és a magast akkor a fő hangerőből is levesz.. ráadásul valamilyen rejtélyből kifolyólag a hangerő eleve korlátozott. Ami szerintem nem mindíg elegendő. Plusz ha valaki ugyanazzal a telójával netezik is meg telefonál is zenehallgatás mellett.. akkor végképp 3db akksival kell elindulnia bárhová.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Ha egy táska rádión is lehet zenét hallgatni meg egy JBL Xtreme BT hangszórón is, akkor nincs értelme a JBL-nek?
Gondolom te is azok közé tartozol, akik sajnálják a pénzt egy rendes DAP-ra, de egy csuda 200 ezres telefonra nem, mert ha az drága, akkor biztos mindenre jó. Ha nem így van, akkor tévedtem és nem szóltam.
-
törölt tag
A fém készülékházzal nem egy síkban levő műanyag jack ajzat okozhat meglepetést: a,: lekopik az eloxálás. b,: földhurkot csinálhat a dugó fém pereme.
Az ilyen készülékeket nem engedném forgalomba user-által-cserélhető akku nélkül
Úgy is leejti, rálép, tönkremegy veszi a következőt. Legalább addig a kis ideig a használata ne jelentsen frusztrációt az egyre rövidülő üzemidő miatt. -
dementor
aktív tag
Ritkaság manapság az ilyen jóféle lejátszó. Nekem ráadásul tetszik is
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
Tulku
veterán
Hifiman sohasem volt híres a kezelhetőségéről...minden DAP-juk korrekt (egyesek kiváló) hangjukkal és ritka rossz kezelhetőséggel hívták fel magukra a figyelmet...meghibásodási rátájuk is elég magas, a hazai forgalmazó beszüntette a forgalmazást, a nagy számú meghibásodás is szerepelt az okok között...
Hangra szinte mindegyik nagyot tud,én a legkisebb modelljüket hallgattam meg, de az is nagyon korrektül szólt, mérföldekkel verve az átlag okostelefonokat...
Nem tudom, javítottak-e a kezelhetőségen, ha igen akkor megfontolandó, ellenkező esetben nálam hajítófaként végezné...
-
Samott
addikt
válasz flashpointer #3 üzenetére
Nem jo az ervelesed, a mobiltelefon nem tud egy televiziot kivaltani mert nem mindegy hogy 40 vagy 5 colon latod ugyanazt a tartalmat. De egy okostelefon tud mindent amit ez, hasonlo a merete, es lehet rajta zenet hallgatni.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz flashpointer #3 üzenetére
Van, mert bizonyos dolgokra kényelmesebb a TV meg az asztali gép vagy legalább is a laptop. De az egérmozinak amúgy se sok értelme van, 100 dodóért 4G-s teló van és azt játsza le, amihez csak írnak programot, de tudom a DAC is számít.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Samott
addikt
Van ezeknek barmi ertelmuk az okostelefonok koraban?
-
ripla
addikt
Fuuu de ronda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest