Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Sok éve egy Sony NWZ-S754-et használok.
-Ha lemerül, 1 perc alatt tud olyan gyorstöltést, amivel 1 órán át tud(akár) full hangerővel lejátszani.
-OLED kijelzője van, így bármilyen fényviszonyok közt tökéletesen látható.
-Egyetlen töltéssel még így, sok év után is kibír kb 40 óra folyamatos lejátszást kb. 80%-os hangerővel.
-Mechanikus gombjai vannak, így nem kell ránéznem ha számot váltok a bicepszpántomon keresztül
-És legfontosabb, ami miatt bármelyik hifinek mondott hordozható kütyü elbújhat(kivéve NC) mögötte:
noise cancelling
Azaz vonyít a konditeremben a tuctuc , de én szinte alig hallok valamit ebből! NC nélkül lófaxt sem ér a hifi csipogó sem a dac, ha a háttérből üvöltve ömlik a sz@r..
Megj.: Lövésem sincs milyen az amikor lefagy a lejátszó, valamit nem talál, recsegve játszik le, mivel soha nem találkoztam ilyesmivel...ez a sony csak tolja az mp3-at és nem lehet zavarba hozni.
Előtte egy Creative MuVo-m volt, ill. mégelőtte egy Diva, mindkettőt imádtam.[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
fattyu
veterán
Részemről azért használok a mai napig egy cowon d2+t mert:
Ami fejest használok utcára nincs az a telefon aki értelmes hangerőre küldi.Nincs az a telefon ami értelmes minőségben meghajtja.
Koszonom a telefonom így is lépten nyomon lemerül.
A telefon mérete már önmagában nehézkessé teszi az elhelyezést zsebben, nem ha még kiall belőle a kisjack. Egy kis pmpnel ez nem gond.
És mert vannak még emberek akik hiszik hogy a cél szerszámok mindig jobbak. Ezért fotozok fényképezőgéppel. Ezért hallgatok zenét rendes forrásról rendes fejhallgatóval. Ezért hallgatok ismert forrásból származó flacot mp3 át. Ezért mozizok jó tvn és projektoron.
Kb ennyi
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Neked jó, másnak nem biztos. Nem értem minek szóltál akkor hozzá, csak hogy te legyél az ügyeletes vérpisti? Mindig van, aki jön lehurrogni valamit, amihez nem ért, csak azért, mert nagyon ráér.
A Z5 Compact végül is nem csoda telefon, csak egy 200eFt-os (nyitó ár) felső kategóriás telefon. Akkor ezek szerint mégsem tévedtem túl nagyot.
lezso6: soha se mond, hogy soha.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Ha egy táska rádión is lehet zenét hallgatni meg egy JBL Xtreme BT hangszórón is, akkor nincs értelme a JBL-nek?
Gondolom te is azok közé tartozol, akik sajnálják a pénzt egy rendes DAP-ra, de egy csuda 200 ezres telefonra nem, mert ha az drága, akkor biztos mindenre jó. Ha nem így van, akkor tévedtem és nem szóltam.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest