Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, abban tudna valaki segíteni hogyan lehetne háttérben futtatni annélkül, hogy engedélyezném más programon történő futást?
-
Eqinox
csendes tag
Üdv!
Nekem olyan problémám lenne, hogy bejelentkezésnél azt írja, hogy nincs hálózati kapcsolat. Holott a hibaüzenet mögött mennek az ajánló kisvideói és újakat is betölt, de engem nem enged bejelentkezni. Már töröltem az app összes adatát, újra is telepítettem, de semmi változás.
Valakinek valami ötlet?Xiaomi Mi 9 SE, MIUI 12, Android 10
-
gattolino
senior tag
Sziasztok, nekem olyan problémám van, hogy gmail jelszót változtattam és sehogyan sem tudok bejelentkezni YouTube Vancedre. Valaki tud valami megoldást?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Az nem chromecastos? Nálam sonyra és a google chromecast 2-re nem adja át elsőre. Ott a lehetőség, korábban működött is, de egy ideje egyiken se indul el, csak úgy, ha a gyári yt appon elindítok egy videót majd átváltok a vancedre és a többit az alól küldöm át.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
enginev3.0 #6 üzenetére
Melyik vanced verzió megy nálad? Nálam egyik androidos készülékről se küldi ki chromecastra a 14.10.53-as.
-
Jakesz
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a Vanceddel át lehet küldeni a Youtube videót telefonról okostévére, ahogy a gyári appal?
-
gzbotii
nagyúr
Nem is tudtam, hogy van ilyen.
Amikor úgy 2-3 éve megoldást kerestem a reklámok problémájára, akkor csak nagyon gagyi YT app alternatívák voltak.
Most ha lejár az egy hónap ingynes YT Premium próbaidőszak, kipróbálom ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest