Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
kedvenc Cégem! Örülnék ha nem fikázná itt senki!

(
) -
Logen88
aktív tag
Remélem nem szúrják el, és jó lesz!

-
waithEard
őstag
Dejó! Megint ölhetjük a gonoszsz@rszemétnácikat! Istenem de hiányzott már egy jó kis német-hentelés!
lol.
-
törölt tag
Az Enigmat először a lengyelek törték fel, még a '30-as években. Az angolok az Ő eredményeiket és eszközeiket vették át (illetve több lengyel tudós is ment Bletchley-be), és használták a Colossus megépítéséig.
A Kréta elleni támadás tervéről is jó előre tudtak a szövetségesek. Csak nem használták fel a rendelkezésre álló információkat, azzal ugyanis felfedték volna, hogy tudják olvasni a németek rejtjelezett üzeneteit. Akkor pedig nyilván komoly változtatásokat eszközöltek volna a németek, és ezzel a szövetségesek nem lettek volna képesek hosszú ideig olvasni az üzeneteket. Így is voltak blackout-ok, amikor szinte teljes mértékben képtelenek voltak olvasni a német üzeneteket.
Kicsit olvass utána jobban.
-
hmb
aktív tag
válasz
üzenetére
hát mintha az enigmát a vh alatt törték volna fel 43-ban,az első angol számitógép segitségével legalábbis eddig mindenhol ezt olvastam....a német tengeralattjárókat onnantól üldözték sikeresen.Szerinted direkt hagyták magukat szopatni a szövetségesek 4 éven át,úgy hogy a németek minden hadmozdulatáról előre tudtak?
-
Chapel
addikt
Na jó, ha már itt tartunk én a WW5.-ös gamékkal akarok játszani

(sorry, nem tudtam kihagyni
) -
aram01
nagyúr
én meg egy jó első világháborús játékkal játszanék,olyan van?
-
törölt tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Szerk: ez pü akart lenni

-
törölt tag
Látom történelemhamisítás nélkül már ez sem megy. Az enigma feltörése már jóval a WWII előtt megtörtént. Apróság.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Andris...kéne :-/ ..cudar világ van
,de alíg veszek játékot...3 évente 1-2 
-
törölt tag
Azért évente jön a témában 2-3 játék, hogy az arra fogékonyak megtalálják a számításukat - nyilván nem annyi mint régen, de annyira lerágott csont az egész ww2, hogy ezen nincs mit meglepődni. Egyébként legyen bármilyen téma, kétlem, hogy pont City minőségben akarná azt látni az ember - Black ide vagy oda (bár ő se mutatott még semmi igazán kiemelkedőt és egy dizájner önmagában nem fogja megváltani a világot)
-
-
fasirTTT
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
de ha most azt nézed a csipás játék elött volt még 1 oylan elmegy kategóriás. azelőtt meg nagyonratyik
csak azt szerettem volna mondani, hogy amilyen tempóba fejlődnek, még lehet ebből 1 értelmes cég is 
-
siska75
tag
Második világháborús játékokból sosem elég,a modern harcok már uncsik könnyűek.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt irónikus olyantól látni aki mindent Price kapitány parancsára csinál.

-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
heheheheh De én még akarnék enni sok banana (Respekt Anulu
....nem a PHs hanem a filmszereplő
) -
fasirTTT
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
én is csak röhögtem ezen a CI-n, de egyre jobb játékokat csinál....
lehet ebből még lesz is valami. -
aram01
nagyúr
én azért kíváncsi vagyok rá
-
Chapel
addikt
Sok City-s gamét próbáltam, (voltam olyan elvetemült hogy vettem is, tegyük gyorsan hozzá hogy 990.-es turis) és kivétel nélkül borzalom volt mind.
Egyetértek az előttem szólókkal, mindegy hogy milyen engine lesz alatta, sosem azon múlt a dolog...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na igen ez egy jó kérdés, bár szerintem olyan alapon megy mint a Giant Shark vs. Mega Octopus vagy a Monster Island készítőinek szponzorálása filmvilág Zs-kategóriás szörnyedelmei között.

-
Sirandrish
legenda
Engem az érdekelne igazán hogy ennyi sz*r után mégis miből fejlesztenek?

-
PR0JECTNR56
addikt
City Interactive - kiknek neve egyet jelent a virtuális borzalom leggyötrőbb megtestesüléseivel. A pc-s ipar sok fércgyöngyszemet köszönhet nekik az biztos, de ha van szívük és még maradt bennük egy szikrányi könyörület a pc-s játékosok iránt, akkor maguktól függesztik fel dicstelen tevékenységüket.

-
Slystyle
őstag
Én speciel ki fogom próbálni, annyira azért lehet nem lesz vészes.

-
Sirandrish
legenda
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Azokat b*zd ki a kukába...Citys gamet tolj...örökre elmegy a kedved a játéktól és nagy összeget megspórolsz

-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére

Most leköt a BF3 ...idővel meg az MW3 fog

-
Sirandrish
legenda
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Jobban is jársz szerintem

-
Gergosz2
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
A city bármiből tud sz*rt csinálni

-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez mindent elmond
..asszem még az utcát is kikerülöm ahol ilyet árulnak 
-
Sirandrish
legenda
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Ha azt mondom hogy a "RosszPCjátékok" sorozat majdnem az összes PC-re megjelenő Citys játékot tartalmazta az elég?

De elég ha a cikket elolvasod:
"A City Interactive neve ugye elsőre nem hangzik túl jól, hiszen elég sok Z kategóriás játék fűződik a nevükhöz."
Keress rá bátran

-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Olyan sz.r?
Felejtős mint cég? -
Sirandrish
legenda
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nah és valószínűleg be is fürödsz vele...City-s game?
Tőlem CryEngine 6 is lehetne alatta
Gergosz2 +1
-
Gergosz2
veterán
city interactive
ez mindent elárul számomra.
-
petya1992
tag
A második világháborús játékokból szerintem van már dögivel hova kell ezt még fokozni?

-
Neil Watts
veterán
"Tehát amolyan szokásos második világháborús témára számíthatunk, megfűszerezve egy Cry Engine 3 motorral."
Hogy mivel? Na ez kell!

Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,de alíg veszek játékot...3 évente 1-2