Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Én nem aggódom. Felesleges az intel procikkal jönni, csak flame-et okoz, mint látjuk. Azért mindenesetre azt mondanám, hogy önmagát sikerült jócskán túlszárnyalnia az AMD-nek, hisz egy natív 4 magos csonkról van szó. Jelentősen magasabb tranzisztorszámmal, továbbá ~20%-nyi emelt teljesítménnyel rendelkezik a CPU. Ezeket figyelembe véve még a 600+/6400+ mellett is korrekt altarnatíva. Innen csak előre visz az út. A kellemes ár pedig már csak csökkenhet, és ez még biztatóbb.
HGyu
-
MolGabi
aktív tag
Szerintem nem lesz ez olyan rossz proci, főleg annak aki gépbővítés előtt áll. Pl Én
Nekem még 754-es lapom van, szóval a kétmagos is újdonság lesz részemről, így ezt a procit választom, amíg nem lesz elérhető áron a Phenom II. Akinek meg alapból 6000+-osa van, abszolút felesleg lecserélni - szerintem -.
-
Zso2
őstag
ne szóljon hozzá senki a "mondandómhoz", de erre csak ennyit tudok mondani:
Ez egy rakás sz@r, ez nem elég."Lehugyozott sóskifli, már bocs" by vírus -
bartucc
addikt
-
radírfej
senior tag
válasz
band1103 #118 üzenetére
"nagyjából ennyire felesleges, vagy hasznos bármelyik hozzászólás a témában."
ebbe természetesen az enyém is benne van, fogtad. humorérzékem nincs, bölcsességet hagyjuk.Gerisz: Ja. Ci7 sokat eszik, de az a kínálat csúcsa, neki megbocsájtható. C2D-k a teljes felső középtől egészen a belépő szintig nagyon jó fogyasztás/teljesítmény mutatókkal rendelkeznek. ez a lényeg, reméljük ez változik most.
-
radírfej
senior tag
-
villamos
őstag
Akkora poén, hogy ilyen és ehhez hasonló topikokban ütik-verik egymást az ilyen-olyan fanok.
Én meg közben megnézem, hogy melyik ad olcsóbban teljesítményt és azt veszem, mindegy hogy zöld e vagy kék e. (csak a miheztartás végett: otthon jelenleg egy darab kék, és kettő zöld)
-
Predeimos
csendes tag
válasz
Mz/ts250@300 #113 üzenetére
Köszi akkor megnyugtattál
Csak mert 90eset akartam venni csak nem épp azt kaptam hanem a másikat. És nézem hogy ennek csak 1 Mb az L2-je, gondoltam ez eléggé befolyásolva a teljesitményt.
-
Predeimos
csendes tag
Sziaztok egy kérdésem lenne talán tudtok segiteni, meg aztán remélem jó topicba irom.
Mi a külömbség ez a két proci között sebességben?1. proci
Brand: AMD
Series: Athlon 64 X2
Model: ADV60000DOBOX
Name: Athlon 64 X2 6000+
Operating Frequency: 3.1GHz
Hyper Transports: 2000MHz
L2 Cache: 1MB
Manufacturing Tech: 65 nm
Thermal Power: 89W2. proci
Brand: AMD
Series: Athlon 64 X2
Model: ADX6000CZBOX
Name: Athlon 64 X2 6000+
Operating Frequency: 3 GHz
Hyper Transports: 2000MHz
L2 Cache: 2MB
Manufacturing Tech: 90 nm
Thermal Power: 125W -
Mz/ts250@300
tag
válasz
band1103 #110 üzenetére
Szerintem azért nem jöttek ki elöbb,mert egyszerüen nem volt meg a piacra szánt proceszor mennyisége,ugyanis ezek hibás négymagos phenomok .
Kevesett tud(ott) eladni az amd ezekből a procikból igy eleve kevesebett is gyártt ,tehát a hibás db is kevesebb.
Elhibázott termékstratégia sem volt szerintem,mert a jó öreg athlon x2 esek felvették ár/teljesitményben a harcott az intel procikkal ,
Valamint ott vannak az x 3 sok is ha jól tudom azok is hibás 4 magosok -
band1103
őstag
Tehát összefoglalva: jónak jó hogy itt vannak, és sokan örülünk neki
, de szvsz ez megint példa az AMD elhibázott termékstratégiájára miszerint úgy késtek sokat hogy hamarabb is kiadhatták volna, szvsz a feltételek adottak voltak hozzá. Ez nem az első esett hanem már a sokadik, és ez az ami kiábrándító.
-
pisti
őstag
válasz
TomBoy1986 #107 üzenetére
Tudok, csak éppen teljesen felesleges volna.
Hagyjad már magad... Megint ez a rossz mellébeszélés, valahogy mindig ez jön elő mikor kéne valami észérvet mutatni...
-
Findzs
addikt
nem győzött meg ez az ujj proci
erre a kumára biztos nem cserélem le a 6000+ brisbane-t
megvárom a ddr3 -as amd-ket (nem a ram miatt hanem a tecnologia miatt ami majd azokban a procikban lesz)
alacsonyabb hőtermelés meg fogyasztás tényleg jó lenne
biztatóak a kuma cpuk -
pisti
őstag
válasz
TomBoy1986 #102 üzenetére
Kielégítő az lenne (lett volna) kontruktívan tudnál reagálni...
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #102 üzenetére
Én is így gondolom, pláne, hogy csak náluk láttam eddig Magyarországon.
-
TomBoy1986
veterán
Természetesen, mindenben igazad volt, én meg mindenben tévedtem, remélem ez így kielégítő számodra.
(nincs kedvem ugyanis ahhoz, hogy kapálózzunk egyik témából a másikba...)
Bon3ss
Ez egy bevezető ár szerintem, bőven fog esni, mert ennyiért már lassan 4-magos Phenomot is kapni lehet. -
bnss
veterán
[link] - remélem ennél csak olcsóbb lesz ez a CPU normális helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Borderlands 4
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest