- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
nos, akkor mind a 2en úgy érezzük h jó felé halad és nagyon jó kis program lesz belőle idővel
Narxis: semmi nem utal hardver hibára, egyszerűen ennyi, nem bírja lekövetni az FF h mit csinálok, sokszor hiába nyomok rá h kilépés, majd rá 2-3 percre megint elindítóm és nem indul el mert még mindig fut
a feladatkezelőben nekem kell lelőni
Csakénvagyok: ezt te sem gondolod komolyan
semmi köze az OS-hez
mellesleg kipróbáltam a OS béta verziót
ugyanaz mint a sima Chrom, vicces
semmi rendes program, minden "program" a menüben egy web-es hivatkozás
olyan mintha az OS egy web 2.0 weboldal lenne
abban viszont lehet valami h ha a netbookokhoz járni fog akkor többen megismerik
Kopi31415: passz, nem azon van a hangsúly h mennyien használják az adott plugineket
hanem azon h használjákAhhoz az MS-nek csődbe kéne mennie.
érdekes az FF legyőztenagyon sok ember úgy van h nem igazán ért ezekhez a dolgokhoz és másoktól kér tanácsot
"te milyen programot használsz erre meg erre és miért azt"
sok ismerősöm is kérdezett már tőlem ilyeneket
én elmondom h ezt meg ezt ezért és ezért
nem mindig az azért használ valami vmit mert jó hanem azért mert mások azt ajánlják neki
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest