- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
Dark Archon #22 üzenetére
Ősszel meg télen biztos, hogy lesz féláras akció Blizznél, de nem tudom, hogy most mik kerülnek bele. Én pl. megvettem félárasba a WoW BC-et 1500-ért, meg a Pandát 3 rongyért. Viszont a WC3-at, a Diablo 2-t meg a SC-ot csak az elmúlt 1 évben sikerült megvásárolni nagyon olcsón (az összesért fizettem kb. 7K-t). Még így is soknak tűnik, főleg úgy, hogy a multik szinte halottak vagy csak botokkal/botok ellen lehet nyomatni már. Pedig mennyire vártam, hogy D2-ben multizhassak. De tiszta bug, sok bot, lagg.
A következő nekem is a SC2 BC lesz ha megjelenik a harmadik rész, de arra is kíváncsi vagyok, hogy ennek és a D3-nak mennyi kiegje lesz, hogy majd a legvégén egybe csomagolva vehessem meg és ne külön. 20K nekem sok egy játékért. Viszont emlékszem, hogy amikor megjelent a D2 20K fölött volt, viszont adtak hozzá figurát. Ha jól emlékszem több fajta is volt. -
válasz
szupermacs #21 üzenetére
Maradnak a bugok nyilván, mert csak álmodozom.
Megspórolsz 7 év gépfejlesztést, amit beleölsz a 2x annyiba kerülő játékokba és a fizetős multiba. Ugyanúgy elköltesz ugyanannyi pénzt, csak más ütemben. Ezért van a 40%-os hiteleknek is piaca, mert sok ember nem látja át.
Én 5 éve várok arra, hogy a SC2 komplett csomagot megvehessem egy karácsonyi akcióban 20$ körül, mert csak a single érdekel
-
szupermacs
veterán
válasz
Dark Archon #20 üzenetére
Akkor maradnak a bugok, nekem teljesen mindegy, hogy mit csinálsz. Én is PC-n tolom, de beletörődtem, hogy nem minden működik úgy, ahogy én akarom/kellene.
De többet biztosan nem költök a gépemre már. Ha legközelebb beruházok, az csak konzol lesz. Megspórolok 7 év gépfejlesztést.
A hsz-ed második feléhez annyit írnék, hogy én is mindig csak később veszek meg mindent a letgfullosabb kiadásban akciósan. Most pl. SC2 Battlechestre várok ha megjelent már az új kieg.
-
válasz
szupermacs #14 üzenetére
Persze, majd ezért veszek egy konzolt... előbb veszek egy G-Sync-es monitort szerintem
(#19) FireKeeper: nagy példa visszatartani egy csomó mindent, amit eleve beletehettek volna, hogy aztán melldöngetve odaadják ingyen, hogy milyen jó fejek. Nem kell minden azonnal megvenni, később úgyis kijön Gold / Enhanced / Complete / Überalles stb. edition néven és minden benne van. Nem véletlen vettem meg az AC4-et is csak most (Gold-ot).
-
FireKeeper
nagyúr
elég gusztustalan ez a játékon belüli pre-order only tartalom, ami ráadásul nem is csak egy kosztum vagy spéci fegyver hanem konkrétan teljes küldetések.
igazán példát vehetnének a CD Projekt Red-ről... hány DLC is jött ki a Witcher 3-hoz megjelenés után, ingyen?
-
Sajnos konzolokon sem remekelnek annyira az AC játékok. Mármint sok gond nincs velük technikai téren, de nem futnak olyan tükörsimán, mint például a Batman Arkham játékok, vannak azért FPS dropok. Mondjuk anno PC-n futottam bele abba, hogy az AC III-ban nem jelentek meg a textúrák bizonyos fejtörőknél (földalatti járatok), és emiatt nem is bírtam megoldani őket. PS3-on ilyennel nem találkoztam, bár az egyik megtámadt és megsemmisült szekerem beragadt, és így is maradt a játék végéig.
-
kssvirag
tag
hála égnek a magyar felirat.
-
TTTotya
senior tag
válasz
szupermacs #14 üzenetére
Konzolokon is vannak hiányosságok, de ott leginkább grafikai téren sztem( a 3. generációsokon hatványozottan, bár annak tükrében ez nem meglepő, hogy milyen idős hardware-ről beszélünk), amelyek a játszhatóságot nem érintik igazán.... Én azt mondom, hogy még ha lemondásokkal is jár bizonyos területeken, akkor is érdemesebb konzolon játszani...
-
Sicilian
addikt
Várok ezzel kapcsolatban teszteket, addig nem veszem meg.
-
szupermacs
veterán
válasz
Dark Archon #13 üzenetére
Konzolon is ez a helyzet? Lehet, hogy jobban megérné inkább ott játszani ha nincs ennyi gázos dolog.
-
válasz
szupermacs #12 üzenetére
Elég lenne, ha elérné a játék futás közben mindenhol, ahogy az előző játékok. De nem, valamit elkúrtak menet közben.
-
szupermacs
veterán
válasz
Dark Archon #10 üzenetére
Bármire elég a 60 fps még akkor is, ha lockolva van. Van olyan játékom, ahol 30 fps lock van. Szerintem az kicsit gázabb.
-
Ezt én megcsináltam, csak az nVidia saját driver-ében. Mondjuk olyan ősrégi a bejegyzés, hogy azóta biztos patch-elték az eredeti problémát. Viszont akármit állítgatok, 60fps fölé az istennek sem akar kúszni a játék (kikapcsolt Vsync-kel természetesen), ami azt okozza, hogy pici röccenés és már 30 fps-sel játszom. Így maradt az adaptive sync erőltetése, aztán kész. Jobb, mint a brutál tearinget nézni.
Ahogy olvastam máshol, a triple buffer csak ront a dolgon, hiszen a VGA-nak még többet kell számolnia. Meg, ahogy más nyilatkozott róla, GTX 770-nel sem jobb a helyzet. Mintha 60 fps lock lenne a játékban, valószínűleg van is, csak olyan jó mélyen, hogy nem elég egy .ini átírása.
-
Számomra ez elég uncsinak néz ki.
Kinek a pap, kinek a papné, én inkább egy Far Cry folytatást viselnék el jobban még az idén, vagy a The Fractured But Whole jöhetne, erre ez az ubi mindig azt csinálja, amit nem kértem tőle.
-
ribizly
veterán
válasz
Dark Archon #4 üzenetére
D3D overrider-el be kell állítani a force-okat (http://steamcommunity.com/app/242050/discussions/0/666826703828806623/?l=hungarian ) és a jártékon belül meg kikapcsolni a v-sync-et. Nálam hirtelen megszűntek a problémák (Black Flag, Liberation és Rogue esetében).
-
szupermacs
veterán
Nekem a felsoroltakon kívül csak az AC2
és az AC2
H van meg, több játékról nem tudok nyilatkozni. Újabbakkal nem próbálkozok, mert nem futnának. A most említett 2 játéknál nem emlékszem kivételesen bugra, de a többinél igen. Pedig a MMH6-ot imádom. Csak nem így, nem ebben a formában. Nagyon optimalizálatlanok. HOMM5 intel atomos netbookomon 1 giga rammal integrált vidikártyával néha megakad, de ugyan ez megfigyelhető az asztali gépen is. Pedig ég és föld a 2 gép.
Nem igaz, hogy nem képesek odafigyelni.
-
doooo
veterán
válasz
Dark Archon #4 üzenetére
A BF nem tavalyi..
tavaly 2014 volt, akkor pedig a Unity jött ki. Arra gondoltam. A BF nálam is tökéletesen futott.
szupermacs: Hát nem tudom.. nekem "csak" az AC3, meg a Unity volt szörnyű elsőre, aztán az előbbi problémáit lehetett orvosolni (nem teljes mértékben), de a Unity még mindig szörnyű, patchek, meg egyebek után is, itt pihen békésen a gépen, pár havonta szenvedek vele egy keveset.. De a többi játékukkal nem volt problémám, hála az égnek.
-
-
lofagi
addikt
Azért ez a szakáll, fű, meg úgy általában a grafika már elég brutál ahogy kinéz. Főleg, hogy ez nagy világról beszélünk, ami bejárható. Kérdés milyen vas kell megint a megmozgatásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Akik már most előrendelik a játékot, azok bónuszként megkapják a Darwin and Dickens Conspiracy extra küldetést.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest