Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Ami a videóban szerepel, az egy Neo, amiben még a kijelző sem ugyanaz, mint a Nótában.
Meg kell jegyeznem, az ilyen lag tényleg gáz, de most direkt lepróbáltam, nálam ilyennek semmi jele (és saccper 2-300 órányi rajzolás után elmondhatom, hogy soha nem is volt)
De szívesen csinálok videót is róla.A nem túl modern alatt azt értettem, hogy elvileg az újabb Note-okban már érzékenyebb, jobb kijelző van.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
SirRasor
addikt
válasz Peterson_ #28 üzenetére
A note3-ban rengeteget javult a lag, de még bőven észrevehető:
https://www.youtube.com/watch?v=i_VvAri89bg"nem is túlzottan modern Note 3" - te meg miről beszélsz? 2013 őszén jelent meg! A samsung meg idén kiadott 50k-ért olyan okostelefont idehaza, amiben csak 512 RAM van. A note3 brutálisan jónak minősül hardver terén; csúcskategóriában az évülés máshogy megy. A SGS3-am is tökéletesen és gyorsan működik még mindig, pedig már van 3 generációváltás azóta.
Make Love not war!
-
BatchMan
senior tag
Én műszaki felhasználásban gondolkodok, tervek nézegetése terepen, rájegyzetelés, stb.
Egy Samu Note Pro sokkal életképesebb még. Az kapásból 12", színes, gyors, egész napot bír az aksija, ismert OS, támogatás stb...
Az e-ink fő előnye a napfényen való normális használat lenne, meg persze a "korlátlan" akkuidő, de ez még kilométerekre van az általam áhított szent gráltól. A4 méret, normális sebesség - erre vágyom. Nem az e-ink sebességével van gondom, inkább amit mögé tesznek hardver, az harmatos. -
orbano
félisten
ez így tényleg egy csöppet picike lett. remélem jön majd a nagyobbik, az ügyfélhez rohangálni jegyzetelni elég jó lenne. bár jó rá egy akármilyen tablet is OneNote-tal.... én sem teljesen látom ebben most a célcsoportot. persze könyvolvasásra is használható, úgy nézve meg egy okos kis eszköz, annyira nem is drágán, azért jó, hogy van digitizere. kár hogy kicsi...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Peterson_
addikt
Tényleg?
Én egy nem is túlzottan modern Note 3-on rajzolok rendszeresen a pálcikaembernél egy fél fokkal komolyabb dolgokat, de soha nem tapasztaltam az általad leírt lassúságot.
A normál tempóban végrehajtott gesztusoknál nem érezhető semmiféle késleltetés.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
gergejly
aktív tag
-
Dr. Akula
félisten
"A4-es lap méretét megközelítő méretű 13"-es E Ink kijelzővel készült volna"
... ami így még kellett is volna."felbontása 1080x1440 képpont lesz"
Ez viszont jó, csak kéne hozzá méret is. -
törölt tag
Olvasd végig a kommentjeidet! Megemlíted a Wacomot, hozzá csapva, hogy nem azzal kell összevetni, majd kiemelsz egy Wacomos felhasználást, amire ezt nem is tervezték, majd egy újabbat, stb. A végén már egész vad dolgokat-lásd nyomatatás. Sehol nincs a logikádban következetesség.
-
Tigerclaw
nagyúr
Egyszerű iskolai, irodai jegyzetelésre jónak tűnik, de rajzolásra nem igazán. Oda sokkal több kell, mint 16 árnyalat, illetve fontos az alacsony késleltetés. (mondjuk nem vagyok grafikus, szóval lehet hogy nincs igazam) Az ára szerintem túl magas.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
mizoli
addikt
válasz Blindmouse #18 üzenetére
Valóban, arra alkalmas lenne a nagyobbik.
-
Blindmouse
senior tag
Arra jó lett volna, hogy ezt vigyem a meetingre, hogy az ákombákom erre legyen rajzolva. De a fele ekkora méret eléggé fail. Ki az aki A5-ös méretet bevásárló listán kívül másra használ? A keretről nem is beszélve, teljesen útban lesz. Nem erre vártunk.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
mizoli
addikt
válasz #65675776 #12 üzenetére
Félreérted, pont, hogy nem nyomtatásról beszélek.
A nyomtatott kép semmiben nem egyenértékű egy papírra, ceruzával, akármivel rajzolt képpel.
Művészeti "felhasználás"-ra gondolj
Egy "eredeti" rajz csak 1 példányban létezik, az elektronikus "eredeti" ahányban nyomtatod. Értéke szinte semmi. (Ez most nem keverendő a sokszorosító garfikával, mint pl. a rézkarc.)[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Na igy kell egy tok jo otletbol egy krvanagy szart letrehozni. Gratulalok... emlekszem anno mennyire vartam , meg e-mailt is irogattam nekik , hogy milesz mer kell. Ehelyett most dupla aron fele akkora meret. Gratulalok , dugjak fel maguknak.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
törölt tag
Ez nem beviteli eszköz, hanem egy önálló digitális rajztábla. Valóban az, nem úgy mint a Wacom eszközei. Utóbbiakhoz kel egy PC is, hogy használni tudd.
Ndruu: Nézőpont kérdése. Ez szerintem leginkább egy field eszköz, ott meg igenis kell a vastagság és a strapabíróság. Aki asztalon akar rajzolgatni, annak nem erre van szüksége.
A megnövekedett ár pedig leginkább a realitások felismerése miatt van. Az eredetileg tervezett eszköz esetén szerintem épeszű ember nem hitte el, hogy az valóban $99-ből ki fog jönni.
-
mizoli
addikt
A computer grafikában egyeduralkodó Wacom trónját nem veszélyezteti (mint beviteli eszköz).
Ha pedig nem elektronikus vagy nyomdai felhasználás a grafika célja, a papír-ceruza-radir hármas verhetetlen. De ha mégis, nagyon jó scannerek vannakAzért kipróbálnám
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ha 4 éve ezzel állnak elő és az akkorit mutatják be most, akkor azt mondanám jó és indokolná is a dupla árat.
Viszont minden csak rosszabb lett, így ennek nem sok értelmét látom. Kezdeti lépésnek elmegy, de ha csak ennyire képesek, akkor valószínűleg messze van még a "Paper Future", amivel leválthatnák a papírt.
A vastagsága ijesztő, én például a spirálfüzetbe sem tudtam rendesen írni, mert a fűzött oldalon mindig túl magas volt a füzet és akadályozta a kezemet.
A hardver még így is lassúcska, körülbelül így reagáltak az első okostelefonok is, amikor a ceruzával megpróbált rajtuk rajzolni az ember.sutszi: Az ám.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
haxiboy
veterán
Kicsit lassúnak tűnnek az e-ink panelek, folyamatos input lag
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
gyga
senior tag
Az eredeti elgondolás jobban tetszett...
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
aDM|RaL^
őstag
miért nem kickstarteren rúgják be, aztán megléphetnek a kessel.
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest