- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Ez nagyon jo hir, lesz mit hallgani, FEZEN mellett mar nincs energiam oda is kijutni, na meg persze az ara is eleg dermeszto...
Legutoljara 0. napon jartam ott Maiden-n, ami ugy szolt az elejen, h majdnem elsirtam magam:/
-
törölt tag
igen, elképesztően nagy koncert volt!
a Fezen szinte ingyen volt, ráadásul mennyivel jobb volt ott a hangosítás, mint a Szigeten szokott lenni. például amikor elfelejtették bekapcsolni Dickinson mikrofonját 3 éve a Szigeten, aztán a zindex lehozta, hogy szegény énekes elfelejtette a szöveget...
-
Kobaljov
senior tag
Azt se felejtsük, hogy ezek fesztiválkoncertek, sokszor rövidebbek és kevésbé látványosak a "sima" koncerteknél
-
fatallerror
addikt
engem csak az, én miattuk vettem a jegyet pont akkor derült ki h jönnek mikor már vettem volna külföldre : D aggódom a hazai közönség miatt, utálom a magyar közönséget remélem sok turista lesz
#3) Brutális eb: 13 ezer 1 napijegyért nem drága ha azt nézem h az eddigi koncertjeimre 20-25 ezerért vettem a jegyeket
-
törölt tag
válasz
Brutális eb #3 üzenetére
+1
ránéztem a programra, oké, lesz Hammerfall, de azért nem fizetek annyit ki, drágább a napijegy, mint a tegnapi G3 koncert. már a Fezen is jobb... -
Spancho
senior tag
válasz
fatallerror #2 üzenetére
Engem is nagyjából csak a The Killers koncert érdekel
Én is remélem hogy lesz belőle valami normálisabb felvétel.
Valami ilyesmi minőségben. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Brutális eb #3 üzenetére
Es persze minden evben "veszteseges".
-
Brutális eb
addikt
Örülök neki technologiai szempontbol de az elmult évek szigetei egy hatalmas bovli fesztiválnak felelnek meg brutál drágán minőség alatt.
-
fatallerror
addikt
a the killerst vki vegye fel mert ott leszek az első sorokban és kell
-
Agostino
addikt
inb4: "This video is not available in your country" : ))))
Új hozzászólás Aktív témák
ph A zenei fesztivál lesz az első rendezvény, melyet hazánkból „sugároz” a videómegosztó oldal.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest