Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglepődnél, hogy az emberek milyen hardvereken is játszanak, lásd pl. a Steam felméréseit. Nyilván nem az elit játékosokat fogják bevonzani az asztalosított Xbox segítségével. De mondjuk tényleg logikus, mert ez egy olyan piaci rés, amivel nem nagyon lesz konkurenciájuk. PC-n ugye hiába próbálkoznak már, és a PS is jobban teljesít a nappalikban.
-
Anaren91
senior tag
Másik topicba már írtam, de Microsoftnak tényleg az lenne a legnagyobb esélye játékosokat elcsábítani a pc mellől ha moba esetleg stratégiai játékokhoz előbb dobja ki az egér támogatást mint a Sony. Sok ember nem fizethet meg egy olyan gépet amin megy a kedvenc mobája és még AAA játékokkal is tud játszani. Ezeket elég könnyen és gyorsan el tudná ragadni a pc elől.
Vagy ott van még a PUBG biztos sok ember csak álmodozik otthon hogy a haverjaival együtt tolja, csak ő épp nem építhet egy olyan pct amin fut ez a mestermű. Cross-platform és megint csomó játékos csorogna.
-
Biztos, hogy nem akar az MS megszabadulni a Windowsos játékosoktól (nem fog keresztbe tenni nekik), csak éppen tőlük nem sok bevétele származik. Így viszont azért még tudnak szerezni játékosokat, de valószínűleg nem a Sony-tól, hanem inkább mondjuk a Steam-től akarják őket elcsábítani.
-
marcarc
senior tag
Miért? A Sea of Thieves az új God of War ellen, szerintem tök valid hasonlítási alap.
Viccet félretéve, ami miatt nekem volt XBOX-om az kb a Forza sorozat volt. Mióta van egy normális PC-m, be sem kapcsoltam a BOX-ot. Megmaradt asszonynak Just Dance-elni. A cross platformal a microsoft kinyirta az exlusive-jait.
Technikailag nagyon jó az irány, a bemutatott funkciók egyre közelebb hozza a BOX-ot és a PC-t. Ki tudja talán ez a célja a Microsoftnak? Lehet, hogy a következő generáció már olyan lesz, hogy PC ként is használhatod.
Az exclusive játékokról nem érdemes vitázni, egyszerűen nincs alapja. A sony ebből mindig is erősebb volt és hál istennek nem is felejtkeznek el erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph 1440p, FreeSync 2, alacsony késleltetésű mód, maga a Kánaán, amit az új frimware kínál.
- Autós topik
- Autós kamerák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Sorozatok
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest