- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Igen, jó néhány évig, még a 333A cerka időkben. Sokkal stabilabb volt, mint egy akrármilyen w98 vagy w95, bár utóbbinál egy ködfolt is stabilabb.
Valami oylasmire emlékszem még, hogy egy átlag (?) win98 telepítője 100 mega körül volt, ennek meg kb 130. Volt benne a semmire nem jó notepad helyett tök profi txt editor (textpad név rémlik), meg sok hasonló kis plusz, de hipnózis nélkül most más konkrétum nem ugrik be. Meg is van még a telepítője nekem is otthon. Tervbe van véve, hogy előszedek egy korabeli gépet a pinyóból és felteszem, de ez még jövőzene. Vitruál gépre nem rakom fel, az snassz lenne.
-
MarcL
tag
Ez úgy nézz ki mint az Ext.NET spéci cucca (Desktop), csak design-t tettek rá, meg pár régi cuccot.
http://examples2.ext.net/#/Desktop/Introduction/Overview/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sebaj Fóbiás #29 üzenetére
A 98 SE-ből láttam képeken valami hacker verziót anno, de ezt csak virtuális gépen láttam. Te napi szinten használtad?
-
janos1988
addikt
válasz
DrojDtroll #15 üzenetére
Igen. Csak te.
-
syl5
őstag
Ez egy hülyeség, semmi értelme.
-
Dhampir
félisten
Végre egy normális GUI.
Sajnálatos, hogy nem egy lemezes, teljes értékű kiadás.
-
Misi1979
őstag
Ezeréves ugyan, de nekem még mindig ez a kedvencem
-
ksanc
őstag
Azért a karakteres Star Wars videó az nagyon durva
Vagy csak nekem új? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Namelesske #19 üzenetére
Így ránézésre elképzelhető. Pont a lényeg nem látszik rajta, pl. van benne több monitor kezelési lehetőség a jobb gomb / képernyő beállításaiban. Nem tudok semmit az eredetéről, anno kerestem, de meggyőző leírást nem találtam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van egy valódi, működő Windows99 telepítőm. Ha gondoljátok, lehozhatjátok egy cikkben.
-
DrojDtroll
veterán
Csak én nem értem mi ebben a jó?
-
saelin
veterán
Engem lezsibbasztott kicsit.
-
rt06
veterán
válasz
dajkopali #11 üzenetére
inkabb ahhoz lehet koze, hogy az unciklopediara a leheto legnagyobb faszsagokat irjak (bar be kell latni, vannak koztuk igazi gyongyszemek is), mint pl a linkelt szocikk is - a tobbi csak veletlen egybeeses valoszinuleg
szerk.: illetve nem keszult el a windows93, idezem:
Totally not done!
While checking the network registry hug index processing, windows93 spotted an error leading to blog posts annoncing a finally complete version! It's fortunatly not true, many updates are still coming ;) -
rt06
veterán
"A rendszer fiktív történetét pedig az Uncyclopedián olvashatjuk el."
pali, az megvan, hogy az egy legutobb 2011-ben modositott szocikk?
-
Snoop-y
veterán
Kestek ugy egy 20 evet...
-
bambano
titán
"Speciális vicc, hogy a virtuális PC-n belül elindíthatunk egy Virtual PC-t, majd azon belül egy másikat, majd azon belül…": ez csak pc-n vicc, rendes architektúrán teljesen természetes, hogy a virtualizált gépen el lehet indítani egy virtualizált gépet.
-
olbaidhun
őstag
A design elég unalmas..
Bugot bárki benne tud hagyni, manapság már ez sem új.Azonban dicséretes, hogy az idejüket ilyen "komoly" projektre szánták.
-
VIC20
őstag
Óriási.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A szórakoztató programot húsz évvel a korszakos operációs rendszer, a Windows 95 megjelenése után tették hozzáférhetővé.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest