Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
Rabbitf_24 #25 üzenetére
Jó is volt
. Nekem 12 megás Voodoo 2-vel szaladt anno
.
-
pomorski
őstag
válasz
Interceptor #21 üzenetére
A Postal2 nekem is nagy kedvencem volt annak idején. Jó is hogy ezt felhoztad, fel is teszem valamelyik gépemre...
-
ViZion
félisten
válasz
Interceptor #21 üzenetére
Postal 2 nagyon beteg volt, rengetegszer végigtoltam.
Próbáltam gyilkolászás nélkül is, de a redneckek-et nem lehetett már megúszni. -
Tuttu
csendes tag
AAA kategóriában nem értem miért kerestek eredetiséget meg friss 5leteket!
A mai játékok brutál sok pénzből készülnek és sokkal tovább tart a fejlesztésük! (vagy több ember keze munkája van benne)
Nem engedhetik meg, hogy kockáztassanak, ezért a jól bevált recept alapján készítik a játékokat! (jók is az eladások) Miért trükközzenek, 5leteljenek, ha rommá dislike-olt COD is brutális eladásokat hozott???
Az indie piac majd 5letel és bevállal... Amikor egy maroknyi fejlesztő gondol egy nagyot! (PUBG?)
Azért drágák mert brutál jók is csak nem vesszük észre!
"tök kevés az FPS pedig alig szebb mint az előző rész"
Jah, csak most ha felmászol egy magas fára akkor ott is kiszámolja az árnyékod, de nem látod mert nem azt keresed! Ha távolodsz egy magasabb felbontású textúrától akkor sokkal később veszi le annak felbontását és észre sem veszed. Szóval a látótáv is nőtt... Meg úgy minden javult, de a kevés FPS ami szemet szúr
1xű! NE VEDD MEG! -
R3laX
addikt
válasz
Interceptor #13 üzenetére
-
Nyugis
senior tag
üdv!
jeléenleg a dx-12 játékokkal szinte mindig gond van. bosszantó kis "apróságok"!
reméljük, hogy EZEK Főleg javulnak majd! -
nyakdam
aktív tag
A régiek semennyit. Az újakba meg kb 3-5 év mire belekerül, mert a mostani motorok gondolom még nem kezelik, és a már most folyamatban lévő projektek alatt nem hiszem, hogy motort cserélnek. Szóval sok év múlva, csökkenthető lesz a gépigény, de valszeg inkább elköltik valamilyen effektre a felszabaduló erőforrásokat.
-
savior
őstag
Mennyit fognak ettől gyorsulni a játékok? Mert jónak elég jól hangzik.
-
ViZion
félisten
+1
kicsit elég volt már a kómásan ébredek, nincsenek emlékeim, jaj mi történt... történetekből.
Korábban is mondtam már, h annyi fiatal tervező van, aki két sörért tervezne pár dobozt, ajtót, házat, várost -> eltűnne a monoton környezet. Annyi jó könyv van (sci-fi, fantasy, de akár krimi is), azokból játékot faragni, kész. És akkor nem kellene a programozónak, vagy a grafikusnak összehányni (színvonalból ítélve tutira ők írják) a mostani szintű story boardokat...De lehetne újraéleszteni régi jó dolgokat, ott a STALKER... Unreal Awakening, stb... De egyelőre a gépigény és a csillivilli grafika a menő, csak sajnos 20-30 perc játék után nem indítom el újra.
-
Segal
veterán
Az új ötlet nem adja el az új hardvereket főleg ha jól is optimalizálják de ezek az új grafikai látványelemek amitől max csak szebb lesz a játék de tartalmasabb nem az eladja, főleg ha még optimalizálatlan is.
Minek pénzt fizetni ilyesmire majd vesz a játékos erősebb hardvert ha ezeket is élvezni szeretné...
Egyedül ahogy megbocsájtom jelenleg ezt az a PUBG mert nem végleges és ezáltal emberi áron adják de valahol félelmetes hogy az új játékok dupla ennyi pénzért is lassan ugyanezen a szinten vannak és ahelyett hogy elsőre az alapot próbálnák rendbe rakni inkább a dlc-ket hegesztik a játékhoz meg azt a microtransaction-t amit megjelenés előtt többször kijelentettek hogy nem fog belekerülni... -
Khelben
nagyúr
Olyan programot nem írnak, ami ötleteket ad a játékkészítőknek? Egy eredeti ötlet, egy újdonság sokkal jobban hiányzik a játékpiacról, mint egy ezredik grafikai finomítás.
-
AAAgold
senior tag
én baromira szeretném érteni ezt, de nem értem...
-
Zigur
senior tag
Nem foglalkozom grafikus programok fejlesztésével, de ez a wave a másik oldalról nézve roppant hasznos tűnik, inkább azon csodálkozom hogy miért vártak vele eddig.
Tényleg, mivel emlegetve lett a Xbone, gondolom még mindig inkább a libmono-t használják ott, mint a Dx12-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest