- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Jól értem, hogy nálunk még mindig nem elérhető?
Emellett lehet valahol állítani iTunes boltban, hogy milyen minőségben szeretném letölteni a zenét? Veszteséges albumért nem adok 10 eurót... -
domi007
őstag
válasz
Depression #13 üzenetére
Neked se jött át a szolgáltatás lényege látom.
-
Depression
veterán
Fizessek azért, hogy saját zenéimet meg tudjam hallgatni. Szerintem zseniális! Üzleti szempontból...
-
Hasznos dolog, már csak el kell hogy érjen ide...
-
-
Cathfaern
nagyúr
Lehetetlen megmondani a feltöltés alapján, hogy milyen forrásból van meg az illetőnek a szám. Főleg olyan országokban, mint pl. Magyarország, ahol legális a saját célra másolatkészítés, illetve a letöltés. Ott pedig szerencsére még nem tartunk, hogy utólag kéne bizonyítani az ártatlanságot, alap nélkül nem perelhetnek.
-
djculture
félisten
-
IcE TeE
csendes tag
Igen, tisztára mossa...
De mi van akkor ha nekem 320-as mp3-ba tárolt számaim vannak?
Akkor leszedi 256 kbps-os AAC-ba? Az nem rosszabb minőség?Úgy olvastam, hogy AAC az jobb minőség az mp3-nál, de ennyire? (Nem hiszem)
-
domi007
őstag
Hm, tehát "most is elég letölteni egy számot a netről, nem kell megvenni drágán, de ezek után már tisztára lehet mosni az Apple segítségével"
-
Polllen
nagyúr
Jó kis szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Autószerelők, autószerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest