Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
duvi
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #7 üzenetére
Okés. Lehet, hogy adok neki egy esélyt, ha lesz egy normálisabb akciózás. Beteszem az ItAd listára, aztán szól ha lesz egy jó ár.
-
GypsFulvus2
őstag
Szerintem rosszul teszed, de nem akarlak rábeszélni semmire. Az első részt gyakran akciózzák a GOG-on - pár euróért érdemes lenne kipróbálni. Nekem az ELEX nagyon bejött - mondjuk én nagy Gothic fan vagyok, szóval nem meglepő Itt írtam róla egy bővebb véleményt. Azóta amúgy végigjátszottam a Horizon Zero Dawn-t is és sok a hasonlóság a kettő között. Grafikailag a HZD köröket ver rá, de nekem valahogy mégis az ELEX tetszett jobban.
-
flexxx2
őstag
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Én már az utolsó patchel játszottam (ezeket ennél a cégnél meg kell várni, ilyen). Miben csalódtál konkrétan?
-
Montanaxy
aktív tag
Nekem a Risen tetszett meg, ezért ezt is megvettem és sokkal jobb. Ez egy nehéz rpg, itt ha nem fejlesztesz, simán lecsapnak 1 ütésből
-
duvi
nagyúr
Nagyon sokáig gondolkodtam az első rész megvásárlásán, de minél több gameplayt néztem, annál inkább elment a kedvem tőle, végül passzoltam is. Ezzel a második résszel is kb. olyan érzésem van, mintha még mindig a Gothic foltozott, átskinezett verziója lenne. Anno nagyszerű játék volt (a rengeteg bug mellett is), de azóta eltelt már "pár" év. Ebben a videóban is darabosak a mozgásanimációk, a harc meg súlytalan hadonászás. Az eddig látottak alapján valószínűleg ezt is kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest