Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
...én pedig azért látogatom a kedvenc oldalam,hogy a kedvenc rendszeremről olvassak,de ha már a házigazda is elfogult az gáz,és a védekezés nem egyenlő a pattogással...
A szerk.,és a OFF-ba igazat adok,de ne legyen már az tényleg,hogy jön a sok kis 10 éves alultáplált,és ne lehessen hozzájuk szólni.... -
buvartacsko
addikt
ez persze teljesen rendben van mi ? Minek kell olyat állítani ami nem igaz ? De ha ez elfogadott akkor rendben.
Kar hogy a jelly bean animáció teljesen olyanok mint a Nokia 3210ese.
Ed3r_X_: es annak mi az értelme hogy ezek az emberek bejönnek ide es megpróbálják elhitetni hogy az apple egy szar es vegyünk inkább Sony SP-t mert az a világ legjobb telefonja ? Mi nem tudhatjuk hogy nekünk mi a jo?
Ez a topic nem arról szól szerintem hogy minden android fanboynak be kell jönnie ide es megpróbálják elhitetni velünk hogy az ios szar es vegyünk androidot. mert ha nem akkor hülyék vagyunk.
Elhiszem hogy nekik az a megfelelő azt szeretik de nem vagyok ra kiváncsi. Azt miert nem lehet elfogadni hogy nekünk ez a megfelelő ez kell ez tetszik?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az utolsó fejlesztői béta változat után rövidesen elérhető lesz az iOS 7 véglegesnek jelölt kiadása is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest