Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
Elnézést a buta kérdésért, de mennyire alkalmas játékra, ez az IGP, illetve az APU ?
-
nyirir
csendes tag
hát igen így nehéz vélemény formálni ,hogy tényleg jobb-e?
-
Cannabis7
senior tag
eg yöszehasonlítás engem is érdekelne a többi csúcs igp-vel.
egyébként ha nem is pc-be, de konzolokba tuttik lennének ezek az arm-es procik/igp-k, szinte semmi fogyasztással brutális teljesítmény.
-
lenox
veterán
Ezt a különbséget az alábbi kép nagyon jól szemlélteti, és azonos órajel mellett elmondható, hogy a G6230-as GPU IP-nél a G6430-as, míg az új G6630-as háromszor gyorsabb.
A ketszeres kimaradt.
-
Dagidög
senior tag
Az ám az ugrás teljesítményben!
-
flierqqq
tag
A csutkás telefonokon kívül még mibe raknak ilyen IGPket?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ehhez sem lesz működőképes 64 bites driver?
-
Sennalacy
aktív tag
Na ez már szép.. háromszor gyorsabb egyik modell a másiknál. Így már van értelme a külön modelleknek. Az asztali PC-knél szerintem túl sok modell van túl kevés különbséggel. A fullHD-s és nagyobb felbontású tabletek és telefonok világában kell is a teljesítmény, de mégis mire lennének képesek ezek asztali GPU-khoz képest? Egy 6630-asra épülhetne már dedikált kártya extrém kis fogyasztással és jó teljesítménnyel?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest