- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
fatpingvin #25 üzenetére
Majd teker merge utan mas algokat is. Sztem senki nem hiszi el hogy tobb tucat rqktarat majd csak kidobnak a szemetbe... Ha igen azok is mar tobbszorosen megterultek.....
-
Frozen
addikt
válasz
fatpingvin #23 üzenetére
Olvasd el a cikket benne a választ is megtalálod.
-
Frozen
addikt
Amikor azt írtam hogy majd átprogramozzák akkor mindenki hülyének nézet.... Hát tessék és itt is van
-
fatpingvin
addikt
válasz
Cyberboy42 #19 üzenetére
leszerelték az Antminer E9 "tesztfarmokat"
viccet félre, én valami ilyesmit tudok elképzelni.
-
törölt tag
Nem késett ez, csak minek adták volna el a tyúkot, ha a tojásért jobban fizetnek.
-
podtibi
senior tag
Kínában(is) külön kritovaluta van, tehát még alkalmas lehet arra amire kitalálták. Legalábbis ha jól tudom.
-
Semplar
őstag
Max 5db...
-
#Chris
tag
Vaagy tudnak valamit és megint eltolják az ETH 2.0-t
-
varmi2
nagyúr
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
10k$-ból most vehetsz 8.2 eth-t..... ez meg havonta teremel 1-et a jelenlegi diffel, később (hazai rezsicsökkentett árammal kb havi 55k huf az áram) kevesebbet. Inkább megéri eth-t venni, mint ezt most. Egy évvel ezelőtt még fordítva lett volna, ha tudjuk előre, hogy ebben az évben nyáron is lehet még bányászni eth-t.
-
varmi2
nagyúr
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Én úgy tudom, csak ethash algót tud+ etc algót. Tehát nem csak eth-ra jó, hanem bármire, ami ezt a két algót használja.
-
varmi2
nagyúr
Még 10k$ áron is megkérdőjelezhető a létjogosultsága ennek. Kiszámoltam, havi 1000$ termel tisztán. De nincs 10 hónap hátra, hogy 0-n legyen. Utána meg a jóég tudja, hogy mi lesz. DE az biztos, hogy kiüti a vga-kat profitból, ha ezeket beindítják.
-
fatpingvin
addikt
ezt kár volt kiadni, bár megértem hogy nem akartak leemaradni az utolsó véghajráról ha már belerakták a fejlesztést.
amúgy meg ne áltassuk magunkat, nem az ETH 1.0 lesz a legutolsó coin amit Ethash algóval lehet hasítani. bár az azért érdekelne hogy egy erre kihegyezett ASIC mennyire használható másra, ez az algó ugyanis azért jóval bonyolultabb mint a BTC DSHA256-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Ethereummal szemező holmi gyengébb lett az ígértnél, és szépen le is késte a piaci rést.
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest