- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
Ma reggel frissen megint nekiálltam a desktop verzióval, de semmi pluszt nem adott. Viszont sikerült minden nekem fontos funkciót (transmission, samba) beállítanom ssh-n.
Ha fut a desktop, de nem használom, az jobban "pörgeti" a procit, jobban melegedik? Ha igen, nekiállok újra a Lite verziónak. Most csak kis bordák vannak a chipeken, lehet főlé rakok egy kis ventit mert folyamatosan fog menni.
A várakozásomat is felülmúlta ez a kis "kütyü", mini pc-ket nézegettem eddig, nem is gondoltam volna hogy a kis Pi 4 is alkalmas lehet nekem. -
Darko
senior tag
Nagyon sokáig eltart mig parancssorból mindent beállítok. Ha a desktop változatot rakom fel akkor ott lehetséges a "grafikus" beállítás?
-
Darko
senior tag
Sziasztok!
Minap szert tettem egy Pi 4-re, a kérdésem az lenne, hogy:1. milyen op. rendszert tegyek rá, ha csak NAS-ra használnám illetve transmission-t futtatnék rajta? Eddig router-en futtattam a transmissiont, de már meguntam a max 3MB letöltési sebességet.
2. Az ajánlott op-rendszer telepítéshez rá kell-e dugnom monitorra a Pi-t, vagy elérem hálózaton keresztül? Hdmi kábelem nincs hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest