- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz
zsolt_64 #356 üzenetére
Közben kerestem ilyet én is. [link]
"Az illesztőprogramok az operációs rendszerekben megtalálhatók, és teljesen automatikusan telepítésre kerülnek. Nincs szükség más drivert telepíteni, és el sem érhetők."
linux 2.6.x kernel vagy afelett
még ehhez is kell driver?
azt hittem csak egy sima átalakító doboz táppal. remélem nem pont a libreelec-el lesz inkompatibilitása
végre nem kell bekapcsolnom a pc-m filmnézéshez -
zolka95
őstag
3,5"-ös HDD-t is lehet USB-n csatlakoztatni?
Csak mert itt mindenki 2,5"-ös tárhelyről írt.Ebay-en pedig az ilyen kábelre rákeresve, első találatnál kiemelik, hogy 3,5"-ös háttértárhoz nem használható. Nem Y-elágazású USB van a végén. Csak egy USB.
Találtam Y-elágazású kábelt is. A leírás szerint kompatibilis a 3,5" méretű HDD-vel. Viszont ilyenből csak USB 2-es van. De elvileg elégnek kell lennie egy 5400-as vinyóhoz, vagy nem? :D
Szóval az Y-elágazású kábel szükséges a 3,5" HDD-hez, egy usb pedig kevés? Vagy a másik eladó csak úgy odaírta azt jóvan'.
RPI 3 B+ -on nálam csak a Full HD-s VC-1 kódolású filmek futnak lassan. Hang az folyamatos, de a kép lassú.
Más kodekkel nem találkoztam amit ne vitt volna.Érdekelne hogy a Pi 4 rendesen viszi-e, akár 4K-ban is.
-
zolka95
őstag
"most már valódi Gigabit Ethernet csatlakozót is kapunk"
Akkor ez azt is jelenti, hogy működni fog a Wake On Lan?
Torrent kliens futtatása mennyire stabil ARM-on? Még sosem próbáltam.
A 'Milyen NAS-t vegyek?' topik összefoglalója tartott vissza:"A torrent protokollt eredetileg nem ARM architektúrára tervezték, illetve a NAS-okban használt ARM SoC-k több ponton eltérhetnek mondjuk a mobil eszközökben használtaktól, célfelhasználásra tervezet chipekről van szó. Ennek megfelelően a legtöbb ilyen SoC nehezen tolerálja a sok aktív kapcsolat mellet jelentkező terhelést, akár jelentős teljesítmény vesztést okozva. Ennek csak részben van köze az interneted sávszélességéhez és a kliensben aktív torrentek számához, kevés torrent is ki tudja használni a maximálisan engedélyezett kapcsolatok számát, illetve nagy sebesség is elérhető kevesebb kapcsolattal, ha megfelelő feltöltés áll rendelkezésre a seedereknél. Alapvetően tanácsos 100-150 körülire limitálni az aktív kapcsolatok számát a kliensben az olcsóbb NAS-oknál, ha nem okoz teljesítmény romlást (webadmin felület, megosztások elérése), apró mértékben emelni."
Ez csakis a NAS-ban lévő SoC-re jellemző vagy az összes ARM-os eszközre? A mobil SoC-t eltérőnek írja. Nem teljesen világos ez az egész.
A lényeg hogy RPI-re is igaz ez? Jelenleg PC-n 280 torrentet futtatok. Legalább ennyi futna RPI-n is.Illetve két RPI3 B+ -ot használok két TV-n. Ha az egyik RPI-re rakok egy vinyót akkor a libreelec-ben megoszthatom a vinyót a hálózaton, hogy minden eszköz elérje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest