Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
guifater
tag
Érdekes amit irtál. Természetesen a mikró hdmi-n keresztül kapcsolódik a tv- hez, gyári 3A tápja van. Mivel korábban is csinálta és rendkivül bosszantott, beiktattam a táp áramkörébe egy kapcsolot. Ha az ki van kapcsolva, nem okoz semmilyen problémát. Azonban előfordul, hogy nem kapcsolom ki, ugy marad , és ilyenkor jön a bosszankodás.
Mellesleg ha a Rendszerbeállitásokban kikapcsolom a CEC adaptert, hogyan fogom távirányitani a Kodit? -
guifater
tag
Sziasztok!
Beleszaladtam egy problémába. Több hónapja működik a Liblereck (ha jol irtam) alapu kodi nálam egy Pi 4-esen. Sajnos az utobbi időben a "skynet" életre kelt. Pontosabban őnnállóan, random módon bekapcsolja a készenléti állapora kikapcsolt Samsung 4K-s okos tv-t, illetve átváltja a bemenetet a Kodira. Mind ezt megcsinálja a tv bekapcsol állapotában akkor is, amikor épp egy műsort nézek a tv-n a upc boxon keresztül. Akkor csak átkapcsolja a bemenetet a Kodira. Mi lehet a gond? Segítsetek. Hozzáteszem, nem értek hozzá különösebben, használni tudom. A telepítést a fiam csinálta. Ő most nem elérhető(Covid!)
Várom a szájbamagyarázós válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Bloodborne (PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest