- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
nem tudom hogy vagy vele
én tavaly szeptemberben cseréltem a laptopban vinyót mert meghalt a WD Blue
helyére egy 1TB-os 2tányéros 4fejes Hitachit vettem amit elég sokat járattam már tavaly is év végéig
de mióta március 1óta panelben lakom és DIGI netem van 0-24-ben megy a laptopban a vinyó és kapja a torrent feladatokat. azt is mondhatnám hogy március 1óta szinte folyamatosan mozgatja a fejeket a mechanika ide oda benne 24/7-ben de én semmi durva melegedést és hibát sem láttam.
szóval amennyi terhelést nálam kap és azt is bírja a kis Hitachi ezek alapján a 7tányéros He vinyónak is menni fog az -
azbest
félisten
A fordulatszámmal szerintem nem nagyon lehet játszani, mert a fej tányér felett lebegését is befolyásolja. A wd greeneknél marketingelt változó fordulatszám is mintha inkább egy nem definiált 4000-5400 közti, de adott típuson belül fix érték lett volna, ha jól emlékszem.
A fejpozícionálás módját szerintem most is lehet állítani némely merevlemeznél. A hangos és gyors - csendes és lassabb vonalon akár több fokozatban. [AAM]
(#46) bteebi:
technológiailag megoldható lenne most is a 8 colos vagy még nagyobb merevlemez. Rengeteg olyan nagy méretű technika van most is használatban más ipari területeken, amelyeknél precizitás és tartósság is kell. Az árakkal van a baj. Senki sem venne meg egy olyan drága eszközt, mert van erre jobb és olcsóbb megoldás is. Szalagos archiválás vagy más területen a sok kis lemez hibatűrő storageba foglalása olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Wii U
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest