Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
14 fejet valszeg nehezebb ide oda rángatni így az biztos hogy nagyobb terhelést kap mint egy 1tányéros 2 fejes vinyó. a nagyobb melegedésről és hangról nem is beszélve
maradok továbbra is az 1tányér 2fejes 3,5" példányoknál esetleg a 2tányér 4fej még belefér
ezek halkal és hűvösek lesznek -
TeeJay
félisten
válasz
Dr. Akula #66 üzenetére
csak azt nem írták hogy a 200MB-os tempót a lemez külső részén tudja vagy a lemez belső részén netán kompletten átlagban mert nem mindegy.
elvileg attól hogy He vinyó lett csak a tányérok és fejek száma növekedett maga az adatsűrűség továbbra is 1,2TB körüli tányéronként tehát vélhetően annyit tudhat átvitelre mint egy 1,2TB-os tányérral szerelt Seagate vinyó is. nem hinném hogy a He miatt gyorsabb lenne főleg a lineáris olvasás írási sebesség
talán a seek idő eltérhet mert több fejet kell pozícionálni -
TeeJay
félisten
mivel 24/7-ben megy a laptop és a torrent szerintem így jobb a vinyónak mint amikor napi szinten 2-3x ki be kapcsoltam a gépet ha épp kellett
az meg hogy a sok IO művelet miatt folyton jár a fej ne legyen már neki annyira nagy gond
még van 2év garim rá bőven tehát azt csak kihúzza, a WD Blue-tól mindenesetre a Hitachi eddig sokkal jobb -
TeeJay
félisten
nem tudom hogy vagy vele
én tavaly szeptemberben cseréltem a laptopban vinyót mert meghalt a WD Blue
helyére egy 1TB-os 2tányéros 4fejes Hitachit vettem amit elég sokat járattam már tavaly is év végéig
de mióta március 1óta panelben lakom és DIGI netem van 0-24-ben megy a laptopban a vinyó és kapja a torrent feladatokat. azt is mondhatnám hogy március 1óta szinte folyamatosan mozgatja a fejeket a mechanika ide oda benne 24/7-ben de én semmi durva melegedést és hibát sem láttam.
szóval amennyi terhelést nálam kap és azt is bírja a kis Hitachi ezek alapján a 7tányéros He vinyónak is menni fog az
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- Mini-ITX
- Battlefield 2042
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest