Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Kíváncsi leszek a specifikációkra.
Ha 400 dollár lesz a gép ára, akkor szerintem egy 400 dolláros videókártya is többet tud most megjelenésbe, mint amik ezek tudni fognak. Bár ezt nem lehet így összehasonlítani, de tegyük hozzá, hogy 400-as keretből nem fogja megütni a komolyabb PC-k tudását.
Innentől a játék készítőktől is függ, hogy konzolos átiratot akarnak vagy hajszolják a PC-s gépek tudását. -
aAron_
őstag
"Ráadásul konzolon ,és elsősorban PS-nél az eredeti játékokat viszonylag könnyű eladni , cserélgetni stb."
állítólag ezen fognak változtatni, accounthoz lesz kötve elvileg minden kulcs
DE ebben egyáltalán nem vagyok biztos, ezért is kérdeztem rá korábban, hogy erről mit tudtok -
merkucyo
aktív tag
Szerintem azért nem olyan vészes a dolog , PS-esetében megkérdezi , hogy akarod-e frissíteni és max 30 perc után már túl és vagy a dolgon , és lehet sokat mondok ha 4-5 havi rendszerességgel kell ...
De ha nem multizol és offline használod , akkor soha nem fogsz találkozni frissítéssel
Lassulások sem drámaibbak mint PC-n -
Def26
félisten
Nekem nincs a szélén az a sor. Írtam, Magyar live -om van.
Ahogy nézem neked angol vagy us a live -od regisztrációja, abból ítélve, hogy van tv, movies, és music menü. Magyar live -on ezek nincsenek.
Amúgy pár hét és tudsz migrálni Magyar live -ra is, 3 havonta 1x engedélyezik ezt MS -ék. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
A N elnöke közölte egy nyilatkozatban, hogy a tavasszal legyártandó szériánál már megpróbálják gyárilag rátelepíteni az összes szükséges szoftvert a gépre. A frissítési malőr a marketingnek volt köszönhető, mert a karácsonyi szezonra kint kellett legyen a gép, de a szoftvereken közben még mindig folyamatosan dolgoztak.
-
dabadab
titán
"Én meg ennek örülök is. Naprakészek, és teljesen automatizált a rendszer."
Te tenyleg orulsz annak, hogy megveszel valamit, mukodik valahogy, aztan egy fel ev mulva azt veszed eszre, hogy hirtelen ugy dontott a MS, hogy egy hatalmas hirdetotablat csinal a TV-dbol es semmit sem tehetsz ellene? En nem annyira.
-
-
merkucyo
aktív tag
válasz
#57919488 #54 üzenetére
Ráadásul konzolon ,és elsősorban PS-nél az eredeti játékokat viszonylag könnyű eladni , cserélgetni stb.
De ez akkor is körülményesebb mint , gyors lerántani a torrentről a megjelenés napját az adott játékot , és egy gyors crack-el már pörög is ... pláne ha most 130-tól lehet majd nextgen konzolt venni.
Elgondolkodtató , hogy nem-e éri meg + 50K rádobni . -
pakriksz
őstag
utálom az olyan agyatlan lövöldéket
skyrimmel szoktam (high grafikán), lineage2 (bár az nem releváns, annak semmi sem elég mert hulladék unreal motor van alatta), metro 2033, portal 2, medieval 2, stb. persze majdnem mind steamen ócsóér megvéve
bizony bizony 2004-ben vettem új gépet aztán 2006-ban bele új vga-t, majd 2008-ban a mostani fullos gépújítás amihez jött 1,5 terányi vinyó, +4 giga ram és tavaly egy új cpu. 2006 óta össz 120k volt így ráköltve, és igazából a vinyók árát még csak bele sem kéne vennem ebbe az összegbe, mert az nem a játékokra kellett.
-
Mister_X
nagyúr
Hál' Istennek a Sony és a Microsoft is kezdi átvenni a Steam jó szokását, hogy mindig akcióznak valamit. Igen, nem fogunk 1-2€-ért AAA címeket szerválni, de legalább megmozdult valami odaát. És sok esetben az akciós árra is érvényes a PSN Plus kedvezmények
@K_mester: azt teszem
Első napos a DmC, a Metal Gear Rising, a GoW: Ascension, a The Last of Us...
-
törölt tag
Hát én inkább várok és majd egy nagyobb leárazásban megveszem 10 euró környékén vagy akár még jobb áron a nagy neveket.
Minőségi játékokból egyre kevesebb van szóval kb. fél év és mindent (majdnem) budget áron meg lehet venni. Hulladék konzolportokat meg még warez úton se teszek a gépemre!
Ezekhez az árakhoz kis idő kell, de konzolon is lehet jó áron venni idővel játékokat.
Aki meg nem tudni várni az fizesse is meg az újdonság árátszerk:
(#55) Mister_X:
Jaj már, ha egymás alatt/felett írunk abból megint kavarodás lesz
Nagy K meg nagy X , meg _ meg mester meg mister, és majd megint összekevernek minket -
TazLeacher
nagyúr
A 120K-t költesz rá, és a 120K-ért vetted az két külön fogalom. 6 évet simán ki lehet hozni 120K-ból, ha az "alap" konfig megvásárlásakor is elég bitang volt. 2 éves ciklusokkal számolva az két garnitúra proci+lap+VGA csere, amit (ha eladod a régit) +60 K ráfizetésével simán meg lehet oldani. Példának okáért egy 2 éves csúcskonfigra ha ma ráköltök 60K-t, az simán vinni fog mindent. Eladom mondjuk az 5870-et, +30K-ért veszek új VGA-t, majd a lap+proci kombóra is ráköltök +30-at. És ezt eljátszod 2 évente, amikor lejárnak a garik a cuccodra.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #49 üzenetére
Meg a PRC
-
aAron_
őstag
egyébként azt már lehet tudni, hogy accounthoz lesznek-e kötve a játékok? mert jelenleg nagy piaca van a használt konzolos játékoknak, de ha ezt bevezetik olyan lesz mint kvázi a steam. én már hallottam erről régebben pletykákat
(#24) aram01: azért egy 120e ft-os gépen el megy minden, lehet, hogy előtte csak valami durván low budget gépe volt 6 évig (persze nem ezt értette, én csak kiforgatom a szavait, úgy hogy neki legyen igaza)
az hogy 6 évig minden játék elmenjen a gépen úgy hogy csak 120e ft-ot költesz rá természetesen lehetetlen
-
Lacces
őstag
Hallottam, és szerintem 400euróból kell számítanunk (Arról nem is beszélve, hogy az EU vámot vet ki az USA termékekre, meg fordítva, szal a 400dollár az nem olyan jó... bár külföldről is lehet vásárolni).
De a remény mindig él, hogy hátha csak a 250fontból kell majd számolni (402 dollár). -
Mister_X
nagyúr
Xbox 360 Core - $400
Xbox 360 Premium - $500
PS3 20GB - $500
PS3 60GB - $600Legrosszabb esetben 500-nál meg fognak állni a Deluxe/Premium csomagok.
#29 @Def26: idehaza a PS3 rajtjakor elég sok helyen 15-16k volt egy játék, a Blu-rayre fogták (az már más kérdés, hogy ámerikában maradt a szokásos $50, de mindegy
)
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #35 üzenetére
Azért ez nem egy digitális kulcs.
-
-
Sasal1ty
tag
Az újakra megvárom még lesz rájuk flash XD Akor x360-at már ne is vegyek szerintetek?
-
BiP
nagyúr
válasz
#57919488 #31 üzenetére
"Pláne ha kompatibilisek lesznek az új gépekkel."
Na ez az, amire nem mernék mérget venni. Persze biztos így fogják hirdetni, de aztán lehet, hogy ugyanaz lesz a visszafelé kompatibilitással, mint a mostani generáció esetében. Csak pár játék, az is patch-csel vagy újraírva, stb. -
oriic
HÁZIGAZDA
Rengeteg a találgatás, E3 előtt inkább nem is mondok semmit. Mondjuk ha a Sony még előtte lép, akkor fel kell kötnie az MS-nek a gatyáját.
-
törölt tag
És menyi volt egy játék mikor megjelent a Box+PS3?
A gépet 1x kell csak megvenni de utána a játékok... -
gyuromoj
veterán
Az a 400$ itthon szokás szerint lesz alaphangon 400eur+áfa. Szerintem simán 150k felett fog kezdeni itthon, csak nehogy 200k is legyen mint anno a PS2.
Kíváncsian várom az új konzolokat, remélem nagyot fognak robbantani. -
JanR
addikt
Meggondolandó lesz, hogy mit is tegyek majd
Mert PC-n egyre inkább nem játszom, de néha azért leülök. Lehet az lesz, hogy 1 konzol meg egy picike htpc
Bár azért várjuk meg ezeket a konzolokat!
-
Lacces
őstag
Az új xbox novemberi megjelenésében én viszont kételkedem. Szerintem az amerikai kultúra miatt ez inkább október lesz a Hálaadás előtt.
Egyszer valamelyik terméknél nagyon igyekeztek anno hogy Hálaadás előtt kikerüljön vagy valami, de lehet én emlékszem rosszul. -
Angel1981
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #5 üzenetére
He-he-he, hát ja!
Amúgy sem mondtak semmi olyasmit, amit eddig ne pletykáltak volna sokan!
Amúgy furcsa lenne, hogyha a júniusi E3-on bejelentenék, és rá pár hónapra már árulnák is - persze lehetséges. -
pakriksz
őstag
fura, én az utóbbi 6 évben a pc-re összesen 120-at költöttem (beleszámítva vinyókat) és valahogy eljátszogatom vele (nem ám angry birdst
)
nem kell ám minden pc-hez új monitor+bill+egér+hangfal de ha szerinted kell, nyugodtan számolj hozzá 80k-t a konzolokhoz a tv-reEgyébként ennyi volt kb a ps3 és az xbox360 is, szóval semmi változás.
-
Mister_X
nagyúr
Tipp tipp hátán, jövendőmondással megfűszerezve. Mindezt kisakkozta volna bárki, hogy az induló ár $400 körül lesz és, hogy az E3 nextgen jegyben fog telni... A PS4 kizárt, hogy még idén megjelenjen Európában, maximum USA, Japán, ha nem törekszenek worldwide launch-hoz. Nextbox meg tuti jönni fog, 360-nál sem telt el fél év az első bemutatkozása óta.
-
BiP
nagyúr
Ja, csak ne felejtsük el, hogy a 400$-tól az azt jelenti, hogy a full basic alaptípus lesz annyi.
Minden extrább változat/bundle ennél csak több lesz.
De mondjuk ez még mindig nem vészes, a várható tudást tekintve. Ennyiből bőven jobb, mint egy azonos árú PC.
Ha meg 220-at ráköltesz konzolra, akkor én is inkább kerülném a PC-t egy ideig, hogy érezzem, hogy nem hiába költöttem ennyit
De ha mindkettőt megveszed, annak az árából viszont már egy elég fasza PC-t lehetne már kihozni.(#7) atike: Lényegében ezt írta ő is. 400$ átszámítva 90e Ft, ezért írt ő 110-et magyar árnak.
-
.mf
veterán
Amolyan Xbox (gen1) utóérzetem van, az is hardverileg egy PC volt (P3-as gép). Moddolni vajh lehet-e majd, vagy esetleg az os-t saját, hasonló hardverre felrakni
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
"Elemzőknek" (politikai, gazdasági, miegyéb) azt sem kell elhinni, amit kérdeznek.
-
golya87
őstag
Kíváncsi leszek, hogy az AMD-t ez mennyire fogja helyrerázni.
-
boeing
őstag
Jó áron nyitnak majd,de szerintem több lesz majd.Én nagyon várom a 720.
-
keIdor
titán
Egyáltalán nem is lenne vészes, ha itt kezdenének. Ha mindkettő is kell az is megvan 220k-ból PC meg onnantól full felejtő úgyis.
-
aAron_
őstag
400 $ az itthon mennyi is? 110k? ennek ellenére most úgy érzem ezek a konzolok már tényleg kemény konkurensei lesznek a PC-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honda topik
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!