- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Matt fekete: látszik rajta hogy össze van fogdosva...BRRR
-
Piftuka
veterán
válasz
Picturemaker #8 üzenetére
"A keresztben lévő HDD tartó meg egy jó nagy hiba, persze nem csak ennél a háznál.
Igaz, hogy "madzagokat" könnyebb elrejteni, de az első venti hatását szinte teljesen lenullázza."Egyetértek veled. Ritka hülye megoldás ez, akárki találta is ki.
Szerk.: Ez a ház egyébként külsőre valóban egyszerű, s emiatt tetszik nekem.
A rácsozást az elejéről viszont lehagytam volna. Egy szimpla, fekete, matt előlappal még jobban nézne ki. -
yakuza.tora
addikt
Hát...ez tényleg "minimáldizájn".
-
Semm1
tag
Nagyon tetszenek nekem az ilyen, és hasonló stílusú házak, kíváncsi leszek az árára.
-
Boxi88
őstag
Tetszetős, nagyon is!
-
Dr. Akula
félisten
Jól néz ki.
-
Gude
senior tag
Átlagosnak mondanám
-
Inv1sus
addikt
Ez elegáns?
-
Pepe78
őstag
Szép!
De az utolsó bejelentett házak 90% ban ugyan azok.
Vagy jól látom? -
Szlopa
tag
Nekem nagyon beadják ezek a fractal design házak. Egy a gond velük, hogy itthon nehezen beszerezhetőek..
Ha nincs benne kábelmenedzsment, akkor már inkább ez.
-
Dislike.
Lehet utálni.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Tényleg elegáns ... semmi cicoma , sallang ....
De mégis mekkora VGA fér el benne .... -
Oxi
aktív tag
Tényleg nem értem, mitől olyan érdekes ez a ház? A lukacsos elő, vagy oldallapjától, a merevlemez-tartó blokktól, ami kb. minden Chieftec-Antec klónban ugyanígy néz ki? Vagy hogy feketére van festve a belseje? Végére is értem a ház alkotórészeinek a felsorolásában, mert az elő-, oldallapokon és merevlemez-tartón kívül nincs is benne semmi más és az is mind ezerszer látott tucat megoldás.
-
szki
őstag
válasz
Picturemaker #8 üzenetére
Ízlések és pofonok a designra...
"Az előlap mögött egy 1000 rpm-es fordulatszámon üzemelő 140 mm-es venti..."
Azért ez csak elbír pár hdd hűtésével.
Nekem a CM HAF-932-ben szintén elforgatott HDD-k vannak, és nem melegszenek túl. Bár az ugye HAF ház, és 23 cm-es venti hűti 500-as fordulaton...Ebben a Fractal házban az egyszerűség, és praktikusság tetszik. Bár kétségtelen, hogy az előlapi csatolók többféle is lehetne.
-
macilaci78
nagyúr
Tetszik, csak az előlappal kell barátkozni és az USB portok helyével.
3.0-s USB, vagy akár egy e-SATA? -
Воланд
titán
Jól néz ki.
-
törölt tag
Oxi: mutassál már egy ilyet kodegányéktól kérlek. tényleg leköteleznél...
a témához:
valami kábelrendezés tutira van, mert a táp magasságában látok valami rést, bár elég szűk, lehet hogy kicsit bekúsznak a lyukak a hdd tartó mögé... nem hiszem hogy ilyen ziccert pont a fractal hagyna ki... ha mégis akkor elég nagy balfékek...
szerintem konkrétan így van itt is megoldva, bár nem tudom, nem nagyon van fent a saját oldalukon sem... a képek meg túl sötétek...
-
Picturemaker
őstag
Ez nem túl szép és nem kicsit ronda.
A keresztben lévő HDD tartó meg egy jó nagy hiba, persze nem csak ennél a háznál.
Igaz, hogy "madzagokat" könnyebb elrejteni, de az első venti hatását szinte teljesen lenullázza. -
Oxi
aktív tag
Ezekből 12 egy tucat. Codegány emblémával már most vihető. Spórolni is lehet vele, várni sem kell rá...
-
szki
őstag
Nagyon eltalált házikónak néz ki. Design és a praktikusság is meglepően jó! Különösen tetszik az oldalsó ventilátor helye, az oldalról becsúsztatható hdd-k, procihűtő szerelhető alaplap kivétele nélkül, és az alsó tápos megoldás. Azt nem látom, hogy a ventik előtti rácsokban van-e sűrűbb porszűrő is.
Versenytársra lelhet a CM690
-
Day 'n' Nite
tag
Ezen képek alapján tényleg egész jónak tűnik... csak ház kevés még az infó.
-
Sicilian
addikt
Így messziről nem tűnik rossznak
-
Probber
őstag
A Fractal Design házai tetszeni szoktak, most sincs másképp, egyedül az előlapon lévő rácsozást hanyagolhatták volna, vagy legalább cserélhették volna apróbb szemcséjűre. A belső hibátlan (bár a kábelek elvezetéseinek nem látok nyílásokat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók