Hirdetés

Elegáns Fractal Design ház feketében

Letisztult, egyszerű, de tetszetős kinézetű házzal újított a Fractal Design a napokban. A Core 3000 miditorony 200 mm széles, 430 mm magasságú, és 480 mm-re nyúlik hátra. Kívül két 5,25-ös meghajtóhelyet kínál, valamint belül további hat 3,5”-es fiókot rejt, amik két keretben vannak elosztva. Ezek közül a felső el is távolítható, hogy a nagyobb, 420 mm-nél hosszabb videokártyák is elférjenek, mivel enélkül csak a 270 mm-esek szerelhetők be. Alaplapok közül az ATX, microATX és Mini-ITX szabványúakat tudja fogadni, a processzorra pedig legfeljebb 160 mm magasságú hűtő szerelhető.

[+]
[+]

Megfelelő szellőzéséről három ventilátor gondoskodik, amik már gyárilag a házzal érkeznek. Az előlap mögött egy 1000 rpm-es fordulatszámon üzemelő 140 mm-es, hátul egy 1200 rpm-es, 120 mm-es, és fent egy ugyancsak 140 mm-es légkavaró dolgozik. Összesen egyébként hét szélkerék szerelhető a Fractal Design házába (kettő elölre, kettő felülre, egy alulra, egy hátra és egy oldalra). Természetesen a folyadékhűtéses rendszereket használókra is gondoltak, így a csövek számára hátul elő vannak készítve az átvezető lyukak. A fémláda előlapján, pontosabban a tetején találhatók a csatlakozó-kivezetések, amik között találhatunk négy darab 2.0-s USB aljzatot is az audioportok mellett.

[+]
[+]

A 7,1 kilogrammos, kívül-belül fekete, rácsos előlapos, táp nélkül kínált Core 3000 egyelőre csak bejelentve lett, így sem az érkezés pontos dátuma, sem az ára nem derült ki még.

[+]
[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés