Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
szabonagyur #117 üzenetére
"Ennek mi köze a Windows-hoz? Nem is tudtam, hogy a MS-nek már drivert is kellene gyártania
Más elvárás esetleg?"
Nem nagy elvárás az enyém, de mondjuk rendes OS meg használható programok? Esetleg? A win esetében inkább csak elfogadtam, hogy ilyen marad, kékhalálostól. Skype esetében a inkább fájt, mert jó kis eszköz volt. Béke poraira...
Lenne még pár elvárás, de az már csak finomság lenne. Nem is merem még csak felsorolni sem. Még elégetnének máglyán.
-
Benőke
őstag
válasz
King Unique #112 üzenetére
Az emberek életkoruk előrehaladtával, egyre kevésbé hajlandóak a változásokat követni, és egyre kevésbé is képesek rá. Ebből adódik az ellenállás egy része is. Ez rád is és rám is igaz, még ha most nem is feltétlen érzed így.
-
Benőke
őstag
válasz
#65675776 #79 üzenetére
A sok disztró miatt a régen íródott progiknál, vagy a speciális támogatott kör miatt előfordul, hogy adott csomag a legtöbb helyen nem fellelhető. Csak adott disztrókban. Erre a legtöbb esetben fel is hívják a figyelmet. Na nem csomagonként, hanem általánosságban, hogy csak adott linuxal megy pl RedHat, vagy SUSE aztán ha mással próbálkozol, menni fog ha megkeresed és kiollózod. Ha ezt a megoldást választod ne mindenki más legyen már a hibás ha szembe mész az autópályán.
Volt olyan eset, hogy nekem is ki kellett böjtölni egy ilyen esetet. Eltartott egy darabig amíg megtaláltam és összeollóztam a szükséges csomagokat.Szándékos ferdítésekkel csak magadat járatod le... Nem mindenki hülye ám...
Még szerencse hogy win alatt nincsennek szívások, és mindig minden frankón működik. A baj csak ott kezdődik, hogy ezt még senki sem látta. Az erősségei pedig kezdenek halványulni, mivel nem foglalkoznak vele, csak designolni próbálják mindenféle elbaltázott módon, amibe bele is buktak ugye.
-
Benőke
őstag
válasz
cskamacska #16 üzenetére
Egyiket sem sírom vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest