Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
ha valamihez hasonlítani szeretnéd: ez abban fog segíteni hogy mondjuk lehessen olyat elkövetni, hogy intel CPU nvidia iGPU-val. ilyen nyilván nem lesz de az elvi lehetőség adott.
-
CzGöbe
tag
Ez esetleg kihatással lehet arra is, hogy egységesebben működjenek a nem heterogén CPU-k mondjuk az OS szemszögéből?
Illetve azért feltételezem, nem most jön el az az idő, hogy bemegyek a szervízbe és a Ryzen 5 9600G-émben majd 5 év múlva kicseréltetem a multimédia chipletet, hogy hardveresen legyen támogatott az AV3.14 codec, mert nagyon szaggat a 16K XDR videó nézés közben? -
fatpingvin
addikt
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
A VGA chipet nem érdemesebb ilyen chiplet formában gyártani, mondjuk ott lehet nincs annyi "komponens" mint egy CPU esetében.
Jól tudom, hogy az AMD ennek ellenére a VGA részlegnél is be akarja vezetni?
Utána is nézek... -
tibaimp
nagyúr
Nem látom itt az Nvidia-t, ez fura. Ők, a VGA csipjeikkel nem akarnak ebbe az irányba elmozdulni? Az később még visszaüthet, lást Intel --> AMD esete.
Vagy a VGA az más? Bár úgy tudom, lehet rosszul, hogy az AMD, VGA szintre is be akarja vezetni. -
fatpingvin
addikt
na, ez jó lesz. kíváncsi vagyok mennyire és hol fogják ténylegesen használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az UCIe persze eléggé általános megoldásnak készül, így nem akarja kiváltani a gyártói opciókat.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest