Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Én valami olyan megoldásra törekednék, hogy a userek és én is jól járjak. Más kérdés hogy nem én vagyok a Sony, és így nem tudom mennyi jött már be az összes költségből (Blu-Ray felfuttatása, PS3 K+F, stb), ill. hogy még milyen életpályát szánnak a PS3-nak, mikor jön a PS4. Arra viszont figyelnék hogy milyen kommunikációt folytatok a jelenlegi és a jövőbeni vevőimmel, ennek hosszú távon eléggé romboló hatása lehet.
Mindenesetre ha megoldható akkor egy új hardware rev-vel oldanám meg kérdést, úgy hogy maradjon az other Os is (elvégre mostmár a gép is nyereséges, így nem érdekelne ha valaki csak arra veszi hogy különböző számításokra clustert építsen).
Ha meg közel van a PS4 launch (mondjuk 1-2 év), és a játékok eladása így sem esett pár százaléknál jobban vissza akkor meg kb. nem érdekelne az egész.
Igazából szerintem egy profi mkv-t s játszó és ntfs-t is támogató média center nagyobb érvágás lenne a Sony-nak a Blu-Ray eladások visszaesése miatt mint az hogy mondjuk a felhasználók 5%-a nem vesz eredeti játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SörcsaPH!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Sony PlayStation 5 (Lemezes) 825GB
- Xbox series X 1TB 4 kontroller, kiegészítőkkel, játékokkal kihasználatlanság miatt eladó
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest