Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz Gebriel #53 üzenetére

Én valami olyan megoldásra törekednék, hogy a userek és én is jól járjak. Más kérdés hogy nem én vagyok a Sony, és így nem tudom mennyi jött már be az összes költségből (Blu-Ray felfuttatása, PS3 K+F, stb), ill. hogy még milyen életpályát szánnak a PS3-nak, mikor jön a PS4. Arra viszont figyelnék hogy milyen kommunikációt folytatok a jelenlegi és a jövőbeni vevőimmel, ennek hosszú távon eléggé romboló hatása lehet.
    Mindenesetre ha megoldható akkor egy új hardware rev-vel oldanám meg kérdést, úgy hogy maradjon az other Os is (elvégre mostmár a gép is nyereséges, így nem érdekelne ha valaki csak arra veszi hogy különböző számításokra clustert építsen).
    Ha meg közel van a PS4 launch (mondjuk 1-2 év), és a játékok eladása így sem esett pár százaléknál jobban vissza akkor meg kb. nem érdekelne az egész.
    Igazából szerintem egy profi mkv-t s játszó és ntfs-t is támogató média center nagyobb érvágás lenne a Sony-nak a Blu-Ray eladások visszaesése miatt mint az hogy mondjuk a felhasználók 5%-a nem vesz eredeti játékot.

Új hozzászólás Aktív témák