Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Ebben a cikkben azt írtad, hogy nem csökken a radeonok ára. [Itt] meg másnap azt irták, az amd 30 dollárral csökkentette a cikkben szereplő radeon árát.
A legolvasottab a ph, az igaz. Csak szerintem nem szakmai fronton. Ha pörgeted néha az aktív témákat, igen kevés szakmai topik van az első húszban.
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
Nem tűnök el, csak nem voltunk itthon. Egyébként megtisztelő hogy figyeled mennyit járok fel.
És egyébként máris csökkentek az árak: [link]
Egy másik oldalon is megjelent, előttem szóló linkelte.És sajnos a többi cikkednek is ennyi a valóságtartalma.
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
Nem arról van szó hogy csökken az ár vagy sem, és minek csökkentené ha viszik. A téma amire próbáltam rávilágitani, az az, hogy nem azért nem csökken az ára a radeonoknak, mert olyan kelendőek, hanem mert egyszerűen valamiből finanszirozniuk kell a fejlesztésket. Proci fronton ez nem megy.
Majd ha olvasol itt olyat hogy egyik másik nagy gyártónak nem kell az opteron, akkor beszélhetünk. Az ilyen dolgok nem kerülnek ki ide. Mint ahogy nem kerül ki az sem milyen negyedévet zárt az intel. Ne félj ha az amd tette volna ezt az elsők között irtak volna róla.
Szivesen a hsz-t, sajnos nem sikerült megértened.
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes
-
Ottoka
őstag
E cikk mögött megint csak egy amd párti félretájékoztatás áll. Azért nem csökkentenek árat, mert kell a lé, mint állat. Ha [ez] a cikk is megjelenne a ph-n, többen látnák ezt. A lényeg "Az Intel tavasszal újította fel Xeon termékcsaládját, lényegében pont akkor, amikor az x86-os szerverek forgalma a recesszió után ismét erősödésnek indult. Mivel a rivális AMD kínálata jelenleg versenyképtelen, a vásárlóknak nemigen volt más választása, mint hogy Intel Xeonokat vegyenek."
Vagy [erről] sem olvastam itt. "Számos új rack és blade kivitelű szervert mutatott be a Sun Fire sorozatban az Oracle, amelyek a legújabb Intel Xeon processzorokra épülnek - a vállalat már korábban jelezte, a továbbiakban nem számol az Opteronokkal."Nem kell az amd proci senkinek, főleg szerver fronton, hiába megy itt a szekértolás ezerrel. Valamiből fenn kell tartani a céget, szal ami (egyelőre) fogy, azon kell a veszteségeket behozni.
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest