- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz User64476 #312 üzenetére
Nem tudom. Megmondom őszintén, nem igazán volt előtte viszonyítási alapom ezért nekem akkor nagyon tetszett ahogy szól. Mások akik huzamosabb ideig hallgattak már valami minőségi aktív sub-ot már biztos a falat kaparták volna sikítva.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
tvamos
nagyúr
válasz User64476 #311 üzenetére
Haha... En is epitettem egy 500l-es reflex subot. Valamelyik regi 4050-et tettem bele. (Asszem zold volt a membran... vagy nem... 15 ev sok ido. Az eredeti terven szereplo KEF-re mar nem futotta, es lehet, azzal is okor modon szolt szolt.) Olyan szarul szolt, nem soka tartottam meg. Bar, van akinek az tetszik. Akkorat emelt az also tartomanyon. (Azert el tudom kepzelni azt a szitut, amikor jo az. Vagy az a jo. )
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Ari18
őstag
válasz User64476 #300 üzenetére
Nekem 4db van dobozonként, soros-párhuzamos kapcsolásban egy ~94literes dobozban. Ebből lejön a reflexcső és a hangszórók által kiszorított levegő stb. Szerintem kb ~22liter jut egy szóróra. A hangolás végül 34,23Hz-re sikerült. Egy 2*70W teljesítményű erősítővel hajtom. Egyelőre, csak az egyik oldal van készen és a váltó is csak kezdetleges, de iszonyat mit tud, főképpen ennyiért. Én azt ajánlom csinálj egy próba dobozt és nézd meg hogyan viselkedik benne. Shala szerint 25liter is mehet neki.
-
aszamóca
aktív tag
válasz User64476 #191 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ez a '"megtudodépíteniamilláscuccot" abban az esetben igaz, ha
-megfelelő tudás birtokában vagy az akusztika, méréstechnika, elektronika, faipar, fényezés terén (itt kiesik az építeni szándékozók 90%-a)
-van megfelelő anyagi háttered
-van időd, mérőhelyiséged
-van megfelelő szerszámozottságod, mérőfelszerelésed, műhelyed, egyéb létrehozáshoz szükséges háttered[ Szerkesztve ]
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
priti
addikt
válasz User64476 #143 üzenetére
Pláne, hogy a kötözködők szinte soha nem beszélnek a teremhang, a szobarezonancia, a csörgőhangok, az állóhullámok stb. jelenőségéről, amik kb. olyan mértékben befolyásolják a hangzást, hogy egy nem a vonatkozó szobába való, jól el nem helyezhető high-end millás hangrendszer hangzását rongyosra veri egy a szobába való tudatosan beépített középkategóriás cucc, amit ezek a "szakértők" csípőből leszaroznak
Ezek a formák meghallgatás útján választanak ilyen-olyan bemutatótermekben elhelyezett irgalmatlan módon feláras szettek közül, miközben fingjuk sincs, hogy mire van szükségük otthonra és ha megmondod nekik, akkor meg vannak sértődve. Rájuk kell hagyni.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest