Új hozzászólás Aktív témák
-
lehet meglepő, de van egy csomó szar meló, köcsög főnökkel, ahol nem vagy számítógép mellett, sőt jellemzően a kezed se szabad annyi időre, hogy telóról posztolj.
de aki gép mellett ül annál meg:
"Altalaban mikor vagyunk mergesek a munkaltatonkra? Termeszetesen a munkahelyunkon."
Innen még egy hatalmas ugrás, hogy egyből posztolja is. sőt, sokkal valószínűbb és jellemzőbb, hogy otthon (komfort zónájában) adja majd ki magából.
-
valóban nagyon egyszerű megoldás egy olyan problémára, aminek köze nincs ahhoz, amiről ez a cikk szól.
---
Ha facebook-on/közösségi oldalon nem tüntetem fel, hogy hol dolgozom, akkor szidhatom orrba-szájba? Ilyenkor ugye csak azok tudják, akkor tudják, hogy hol dolgozom, ami nem nagy nyilvánosság (kivéve, ha közszereplő vagyok, de ettől az esettől tekintsünk el).
Ha magában a fikázásban nem szerepel a cég neve, de az adatlapomról leolvasható, akkor az is már aggályos. (Ez esetben "némi" felhasználói tevékenység is kell a lehetséges gazdasági kárhoz.)Ha netes nick-en vezetett blogomon szidom a céget a cég megemlítése nélkül, az ok?
Ha csak a közvetlen főnökömet szidom (de név szerint, vagy egyértelműsíthetően), akkor az a cégnek gazdasági kárt okozhat?
Egy esetleges perben a gazdasági kár lehetősége már elmarasztalandó, vagy a cégnek a kárt bizonyítania kell.
+1 bónusz kérdés: ha perben állok a (volt) munkáltatómmal, akkor a perről és az abban foglalt véleményekről, szereplőkről írhatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest