- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Persze, akkor rögtön senkit sem érdekel már se a szennyezés se a VGA árak. A lényeg, hogy ott van a semmiből pénz ígérete. A gambling mehet... (Gondolom ezzel a bejelentéssel emelni akart a coinok árán, csak hát szerintem mindenki leszarja, hogy ő most ebben akarná a fizetését).
-
KROK640
nagyúr
Pontosan, az NFT a másik hatalmas nagy scam. A kripto kedvezőbbnek tűnik, mert a bányászat miatt el lehet hitetni a sok emberrel, hogy majd ő a semmiből termel pénzt.
A Belga politikus meg ha annyira szereti a kriptot akkor váltsa át a fizetését abba. Mi az, hogy kriptoban kéri? Kit érdekel, hogy miben kéri? én meg holnap vietnámi dongban mert úgy jó soknak tűnik majd ...
-
dabadab
titán
Ha ő vagy New York polgármestere, vagy (bármelyik másik politikus, polgármester, hivatali patkány stb) BTC-ben kéri a fizut, ez egyben azt is jelenti hogy az államkasszának már van Bitcoin tárcája nem?
Nem.
Ez azt jelenti, hogy miután megkapta a fizuját dollárban (vagy más helyi valutában), utána beváltja kriptóra.
Ő maga.
Konkrétan a New York-i polgármester esetén ez így néz ki:New York City Mayor Eric Adams on Thursday said his first paycheck, to arrive on Friday, will be automatically converted into cryptocurrency via Coinbase Global Inc (COIN.O)
[link] -
D.Va
őstag
Ha ő vagy New York polgármestere, vagy (bármelyik másik politikus, polgármester, hivatali patkány stb) BTC-ben kéri a fizut, ez egyben azt is jelenti hogy az államkasszának már van Bitcoin tárcája nem? Hisz máskülönben hogyan kérné BTC-ben a fizut? Szerintem nagyon sok minden benne van már a kriptóba, csak sunyiban csinálják, nem jelentik be a dolgokat... Főleg a Bankok.
-
dabadab
titán
Én meg teljesen azt hittem hogy neki minden hónap elején kérnie kell a pénzt
Akkor olvasd el újra, hogy mit írtam. (Nem, nem azt, hogy minden hónapban kérnie kell a pénzt, hanem azt, hogy nála nincs béralku, ő azt kapja, amit a törvény előír).
ebből nem tudom hogy hoztad ki hogy ő váltja át személyesen magának, másold be egy google translatebe ha másként nem egyértelmű
Ha megengeded, én inkább használnám a józan eszemet ahelyett, hogy készpénznek (haha) vennék egy twitter-bejegyzést.
-
nihill
őstag
Látom sikerült megtalálnod a hozzászólásomban a lényeget. Én meg teljesen azt hittem hogy neki minden hónap elején kérnie kell a pénzt. Azért köszi hogy leírtad, ha más nem a saját megnyugtatásodra.
De segítek én is, mert látom szükség van rá. Azt írja:
"In 2022, i'll receive my paychecks in bitcoin" -ebből nem tudom hogy hoztad ki hogy ő váltja át személyesen magának, másold be egy google translatebe ha másként nem egyértelmű. -
.:ZS:.
senior tag
Ebben csak az a szép hogy lépten-nyomon hirdetik a zöld politikát, de valahogy senkit nem érdekel a kripto irtózatos energia habzsolása és környezet pusztítása. Amikor lóvé van belőle akkor a politikus hirtelen elfelejtkezik a környezetvédelemről...
[Bitcoin’s Impacts on Climate and the Environment] -
dabadab
titán
mert nem volt annyira tökös hogy azt mondja, mostantól 0,16 BTC-t kér fizetésként minden hónapban, hanem a cikk alapján továbbra is 5500 EUR összeget kér
Valójában elég nyilvánvaló, hogy egyrészt képviselőként nem "kér" semmilyen fizetést, mert azt törvény szabályozza és ebből kb. egyenesen következik az, hogy továbbra is euróban fogja azt kapni. Amit megtehet, az az, hogy minden hónapban átváltja az egészet (vagy praktikusan azt, ami nem kell a folyó kiadásokra) BTC-re.
-
nihill
őstag
Neki ezután is teljesen stabil lesz a fizetése, mert nem volt annyira tökös hogy azt mondja, mostantól 0,16 BTC-t kér fizetésként minden hónapban, hanem a cikk alapján továbbra is 5500 EUR összeget kér, csak nem EUR-ban leszámolva. Aznap átváltja és ugyan ott van, de közben lehet kommunikálni hogy a BTC a jövő.
-
bencze
senior tag
Valahol ez a kripto dolog is érdekes, ha bejön az lesz belőle gazdag akinek van felesleges pénze égetni. Ez az nft is mekkora egy scam.
De nem mindenki fizetésből él, ahogy politikusok sem kőműves családból jönnek csóré seggel jellemzően. Hogy lopnak mellé vagy sem az jó kérdés, melyik igen, melyik nem, de sok rá sem szorul.
Ebben csak ez a web 2, 3, 4, 5, 6 a vicces, micsoda buzzwordoket találnak folyton ki a semmire.
-
gabor7th
addikt
Ha neki jó, hogy mint most a Bitcoinnál két hónap alatt felére esik az értéke... egészségére. Persze mehet fel is... de a fizetésem legyen inkább stabil és ha akarom majd én belerakom valamibe.
-
koko52
nagyúr
Láttad vezéreink vagyonnyilatkozatát? Bicskanyitogató, provokáló. Pedig forintban kapják a fizetést. És ki vizsgálja meg őket? Saját embereik, vagy vidaildi effektus.
pilóta: árfolyamra kíván hatni, lehet sok kriptója van és bull run-t akar elindítani. Csak épp egy senki hozzá.
-
Egyértelműen feltűnési viszketegségből mondja ezt. Ha csak simán kriptóban akarná a pénzét, akkor egyszerűen csak fizetésnapon átváltaná, amit utaltak neki, eddig se akadályozta ebben senki.
De így lehet róla hír... -
AssAssynn
addikt
Komolyan nincs az a hülyeség, ami ezeknek ne tetszene meg. Mintha valaki átkötötte volna őket, hogy pont az tetsszen nekik, ami nem normális.
-
Louro
őstag
Nem, csak ismerve a bürokráciát, ha esik az árfolyam, akkor tartja a markát. Aki a teljes fizetését egy befektetési instrumentumban tartja, annak ez valóban játékpénz, ahogy előtted is írták. De azért ne gondoljuk, hogy ettől megoldódik minden. A crypto se megoldás. Nem fog kiegyenlítődni a szegények és a szupergazdagok közötti szakadék. De ne is tereljük erre a témát, mert van külön kripto topik. Itt inkább az, hogy aki 100%-ban ebbe tolja a pénzét (legyen az kripto, részvény, kötvény, .....), ott megnézném a vagyonnyilatkozatát.
Megnézném melyik az a pék, aki 1 satoshiért adja a kenyér kilogrammját.
-
nemlehet
őstag
Vagy tudod, ő esetleg nem olyan idióta mint a magyar politikusok és úgy látja hogy ez egy elég jó befektetés. Ő mindig havi 5500 eurónyi cryptot fog kapni hogy az 1 bitcoin vagy 0,001 tök mindegy. Ami kell kiveszi belőle (ha már egyáltalán ki kell vegyen és nem pénzes alapból) a többit meg elrakja.
Miért kérne kártérítést? Vagy ez csak ilyen fúj kripto és mindenki hülye comment megint? -
Louro
őstag
És, ha beesik, akkor kérnek kártérítést? Inkább valami adócsalást érzek itt. Különben mindenki részvényekben kérné a fizetését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph New York polgármestere inspirálta Christophe De Beukelaert, aki Brüsszelből Európa Web3-, kripto- és blockchainvárosát alakítaná ki.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest