- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Newman]
tag
System Windows7/Vista/XP
Nehéz lett volna Windows 10-et is odaírni?
-
Meridian
senior tag
Ipari selejt? Az a helyzet hogy volt már 25ezres egerem, és hamarabb ment tönkre mint az 4000 Ft-os...
Amúgy meg az ipari delejt azt jelenti hogy használhatatlan... mivel nekem az általam linkelt egerem van, van tapasztalatom is a használatával kapcsolatban.
Fogásra ez az egér olyan mint a Steelseries Rival310. HA nem ismered, menj el a MM-be és tapizd végig az egeret, ahogyan én is tettem. A gyártóknak fogalmuk nincs milyennek kellene lennie az egereknek. A sok kiállított model közül A Steelseries volt az amelyik pont olyan amilyen kell, csak éppen 21000 Ft-ba került volna... nem vettem meg. Átmentem az Auchanba (Budaörs) mert amúgy is karácsfadíszt akartam venni, és ott is ki volt állítva fogdosásra egy csomó egér. Olcsóbbaktól az egészen drága modellekigÉs ott akadtam erre az egérre. Amúgy volt már frissen vett egerem (más típus), mégis megvettem ezt, és a meglévőt áttettem a laptophoz (amit ritkábban használok).
És ha ez ipari selejt lenne, akkor most sem tudtam volna ide választ írni, lévén nem tudtam volna amegfelelő linkre kattintani, ugye.
Ja, amúgy lengyel gamerek tervezték. (persze kínában gyártatják).
-
A suszter miért nem marad a kaptafánál?
-
Meridian
senior tag
Ha olcsón de mégis ténylegesen jó egér kell, akkor ez 3000 Ft-ból megvan.
http://fury-zone.com/en/fury-hunter/Kemény, kopogós műanyagból van, de nem nyöszörgős gyenge széthullós gombjai vannak oldalt is. A formája meg tök ugyanilyen mint ez az Adata. Nagy méretű egér, de nem széles, hanem inkább hosszan megnyúlt.
Én az Auchanban vettem, ahol ki is volt állítva, meg lehetett fogdosni előtte... éppen ezért választottam ezt.
Ja, a kábele meglepő módon szövetharisnyával is be van vonva.
-
Vanir
veterán
Hulladék.
-
Locutus
veterán
Pedig bárkinek jó lehet ez a kombó, aki szeretne még egy kábelt az asztalán csak hogy az egérpad világítson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Infarex gamer termékcsalád nincs híján az RGB LED-eknek, specifikációi viszont nem túl biztatóak.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPad topik
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Dell Latitude 5280 - Intel Core i7-7600U - 16 GB DDR4 RAM - 512 GB SSD - 14" IPS LED kijelző
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest